Mihai Ghita la TEO SHOW: “Noi eram aproape ingropati in zapada, iar autoritatile nu mai ieseau din studiourile TV”

Autor: M.A. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 18:47

Teo Trandafir a discutat miercuri in emisiunea “TEO SHOW”, de la Kanal D, cu invitatii ei – Roxana Iliescu, Elena Merisoreanu, Petru Luhan, Mihai Ghita si Sorin Mierlea, presedintele Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor, despre cei care sunt responsabili cu deszapezirea.

 

Mihai Ghita la TEO SHOW:  “Noi eram aproape ingropati in zapada, iar autoritatile nu mai ieseau din studiourile TV”
Teo Trandafir a discutat astazi in emisiunea “TEO SHOW”, de la Kanal D, cu invitatii ei – Roxana Iliescu, Elena Merisoreanu, Petru Luhan, Mihai Ghita si Sorin Mierlea, presedintele  Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor, despre cei care sunt responsabili cu dezapezirea.
Prezentatorul emisiunii “Asta-i Romania!” a declarat ca s-a intors de curand dintr-o zona foarte greu accesibila, incercata de furia zapezii, iar in timp ce romanii trec prin clipe de cosmar, persoanele care decid soarta
tarii se afla in studiourile TV.
“M-am intors ieri din judetul Braila, dintr-o zona in care a nins foarte mult. Am vazut sate unde zapada a ajuns la patru metri, iar oamenii acelor locuri nu aveau cu ce sa se hraneasca, nu aveau cum sa iasa din casa. Sunt oameni batrani, bolnavi si saraci, care n-au puterea sa se ia in piept cu cei responsabili si sa actioneze in vreun fel.
Noi eram aproape ingropati in zapada, iar autoritatile nu mai ieseau din studiourile TV”,a spus Mihai Ghita.
Nu ratati, in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 16.45, emisiunea “TEO SHOW” prezentata de Teo Trandafir, la Kanal D.

Prezentatorul emisiunii “ Asta-i Romania! ” a declarat ca s-a intors de curand dintr-o zona foarte greu accesibila, incercata de furia zapezii, iar in timp ce romanii trec prin clipe de cosmar, persoanele care decid soarta tarii se afla in studiourile TV. 



M-am intors ieri din judetul Braila, dintr-o zona in care a nins foarte mult. Am vazut sate unde zapada a ajuns la patru metri, iar oamenii acelor locuri nu aveau cu ce sa se hraneasca, nu aveau cum sa iasa din casa. Sunt oameni batrani, bolnavi si saraci, care n-au puterea sa se ia in piept cu cei responsabili si sa actioneze in vreun fel. Noi eram aproape ingropati in zapada, iar autoritatile nu mai ieseau din studiourile TV ”,a spus Mihai Ghita.


Nu ratati, in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 16.45, emisiunea “ TEO SHOW ” prezentata de Teo Trandafir, la Kanal D.
##VIDEO100539##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.