Mihai Ghita: “Te intrebi unde are loc atata suferinta, cum se mai tine pe picioare…”

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.M.
Actualizat: 29 sep 2020, 02:00

Sambata, de la ora 20:00, la Kanal D, noi povesti impresionante sunt prezentate de echipa de reporteri ai emisiunii “Asta-i Romania!”.

Batranii singuri, uitati de autoritati, dar si de familiile lor fac si in aceasta editie subiectul unor relatari tulburatoare. O vorba din popor spune ca cine nu are batrani sa si-i cumpere si cine are sa nu se lepede de ei. Statul nostru insa abia mai da pe fiecare dintre ei 400 de lei pe luna. Nu e sat in Romania in care sa nu fie stapana saracia. Bacau, Vaslui, Roman- un fel de triunghi al deznadejdii, al neputintei si al mortii.

In aceasta editie va prezentam povestea cutremuratoare a unei femei care si-a pierdut ambii fii si, ajunsa la batranete, nu mai are niciun sprijin. O asculti si te intrebi unde are loc atata suferinta, cum se mai tine pe picioare si de unde mai are lacrimi sa planga… Uitata de toata lumea, tanti Ileana abia isi mai tine zilele dintr-o pensie infima, spune Mihai Ghita, prezentatorul si realizatorul emisiunii.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16779489/1/media-142805357707728500.jpg
Nu pierdeti portretul lucid al unei realitati crude, sambata seara, de la ora 20:00, la emisiunea “Asta-i Romania!”, prezentata de Mihai Ghita la Kanal D.   

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.