Mihai Leu catre Liviu Varciu: “Ai cazut, te ridici si mergi mai departe!”

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 30 iun 2020, 13:08

Incepand cu ora 20.00, la Kanal D, il veti putea vedea pe Mihai Leu luptand pentru “Centru Stelutelor”- un centru pentru copii cu dizabilitati si diagnosticati cu cancer.

Liviu Varciu ii marturiseste lui Mihai Leu ca dintotdeauna si-a dorit sa faca box. “Dragostea mea a fost pentru box! Am vrut sa fac box. Am si facut doua saptamani si doua runde, in a doua mi-am primit un knockout.

Iti dau cuvantul meu de onoare, cand am cazut am simtit ca am paralizat, nu mai puteam sa-mi deschid mainile si-mi ziceam: Mama, ce fac?. Cum faci ca intr-un astfel de moment sa te poti aduna?”, l-a intrebat Liviu Varciu. Marele campion l-a imbarbatat, dandu-i un sfat pretios: “Din cate te-am cunoscut si cat te-am urmarit, esti un baiat foarte curajos. Ai cazut, te ridici si mergi mai departe!”, a spus Mihai Leu.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Nu ratati o noua editie “Roata Norocului”, joi, 7 noiembrie, de la ora 20.00, la Kanal D.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.