Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni! Ultimele detalii despre starea lui de sănătate

Autor: Diana Ghita

Ce se întâmplă cu Mihai Leu

Sursa: Facebook Mihai Leu

Mihai Leu Leu, fostul campion mondial de box şi campion naţional de raliuri, a fost internat de urgenţă după ce a suferit de multiple episoade de vărsături pe parcursul zilei de luni.

Mihai Leu, a revenit la Institutul Clinic Fundeni pentru a doua oară în ultima lună. La vârsta de 55 de ani, fostul sportiv continuă să lupte cu problemele de sănătate apărute în urma unui diagnostic de cancer primit acum zece ani.

De ce a ajuns Mihai Leu la spital

Preluat de cunoscutul medic Prof. Irinel Popescu, fostul pilotul de curse a primit imediat tratamentul necesar pentru a stabiliza situaţia.

În dimineaţa de marţi, starea sa de sănătate a fost descrisă ca fiind favorabilă, medicul curant confirmând că pacientul a răspuns bine la medicamentaţie și hidratare, iar tranzitul intestinal a fost reluat.

Într-un interviu pentru Antena 3 CNN, Prof. Irinel Popescu a declarat că Mihai Leu este acum stabil și are o stare generală bună, nu mai varsă și a fost bine hidratat. Cu toate acestea, profesorul Popescu a subliniat că fostul boxer ar putea rămâne internat pe o perioadă mai lungă, posibil pe toată durata verii, pentru a preveni apariția altor complicații.

Citește și: Mihai Leu, transferat de urgență la Spitalul Fundeni! Ce se întâmplă cu sportivul în aceste momente: „A apărut o complicație”

Aceasta nu este prima dată când fostul jucător de box se confruntă cu probleme de sănătate severe. Pe 11 mai, el a fost internat tot la Institutul Clinic Fundeni, în urma unor complicații apărute după o intervenție chirurgicală efectuată în primăvara acestui an la Spitalul Militar din București.

Situația actuală reflectă o continuare a luptei sale constante împotriva cancerului și a complicațiilor asociate cu această boală.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mihai Leu este pe mâinile unui medic dedicat

Prof. Irinel Popescu a fost alături de Mihai Leu de la diagnosticare, coordonându-i tratamentul și oferindu-i sprijinul necesar. Angajamentul și profesionalismul său au fost esențiale în asigurarea unei calități optime a vieții pentru fostul sportiv.

Mihai Leu, un simbol al perseverenței și al luptei, și-a făcut un renume nu doar prin performanțele sportive, ci și prin modul în care a înfruntat provocările vieții, inclusiv cele de sănătate.

Citește și: Mihai Leu, primul campion mondial al României la box profesionist, a facut dezvăluiri inedite, la 40 de întrebări cu Denise Rifai! “Mama este doar una! Nu poate fi înlocuită de nimeni!”

Fost campion mondial de box și campion național de raliuri, Leu a demonstrat că determinarea și voința pot depăși limitele impuse de orice boală. Internarea prelungită la Institutul Clinic Fundeni este o măsură preventivă necesară pentru a asigura o recuperare completă și pentru a evita orice alte incidente similare.