Mihai Margineanu, misterios cu femeile care i-au trecut prin asternut VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:43

Umbla femeile in limba dupa Mihai Mărgineanu! Cel putin asa se lauda in piesa care l-a facut celebru.

Insa daca e sa-l iei la bani marunti, o sa descoperi ca de fapt este un gentleman si ca nu spune care si cate au fost cele care i-au trecut prin asternuturi. Tot gentleman-ul din el a facut ca fostele iubite sa-i devina amice dupa separare. Isi aminteste foarte bine chiar si de prima lui dragoste.

Nici asistentele tv nu-l lasa rece. Bianca Dragusanu, Daniela Crudu, Marina Dina sau Madalina Pamfile l-au cam pus pe jar.
Chiar daca ii plac zvapaiatele ca idee… nu le-ar lua acasa nici macar dac-ar fi holtei. Nu sunt genul lui. Pentru Mihai Margineanu femeia trebuie sa fie supla! Doamnele “cu greutate” nu-I inspira deloc. Si nu e singurul lucru pe care nu-l pricepe domnul artist atunci cand vine vorba despre femei. Se pare ca sexul frumos va ramane pentru el o mare enigma!

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.