Mihai Mitoseru, declaratii siropoase pentru “Furnicuta”: “Esti frumoasa si imi place ca faci oamenii fericiti!”

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 15 sep 2017, 14:08

La prima nunta in competitie directa cu Andreea Mantea, difuzata in aceasta sambata, de la ora 20:00, la Kanal D, Mihai Mitoseru ajunge tocmai in judetul Neamt.

Inainte de a-si incepe misiunea, chipesul prezentator este patruns de un fior de gentilete. Dorindu-si ca farmecele sa-l ajute sa stranga cat mai multe daruri pentru mire, Mitoseru incearca ca prin cuvinte frumoase sa-si imbuneze lada de zestre. Prezentatorul face declaratii <Furnicutei>, cufarul botezat de fostul coleg al Andreei Mantea de la “Se striga darul”, si lasata mostenire lui Mihai Mitoseru. 

“Imi pare bine sa te cunosc! Mi-a spus Bursucu numai de bine despre tine.

Esti frumoasa si imi place ca faci oamenii fericiti! Te pup, <Furnicuta>”, spune vedeta in timp ce se pregateste sa ajunga la casa mirelui.

Nu ratati prima competitie in batalia zestrelor la “Se striga darul”, difuzata sambata aceasta, la ora 20:00, numai la Kanal D!

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.