Mihai Mitoșeru, mesaj sfâșietor după opt ani de la moartea tatălui: „Nu mai răspunde nimeni”. Ce regrete are prezentatorul TV în prezent

Autor: Diana Ghita

Mihai Mitoșeru și-a pierdut tatăl acum opt ani

Sursa: Facebook Mihai Mitoșeru

În urmă cu doar câteva ore, Mihai Mitoșeru, celebrul prezentator TV, a transmis un mesaj extrem de dureros pe rețelele sociale, despre tatăl său, Dan Mitoșeru.

Deși actorul Dan Mitoșeru a fost absent timp de 20 de ani din viața fiului său, Mihai Mitoșeru, acesta din urmă nu i-a purtat ranchiună tatălui său. Chiar și după ani buni de la moartea lui, prezentatorul TV își strigă suferința în mediul online.

Ce mesaj a transmis Mihai Mitoșeru despre tatăl lui

Recent, prezentatorul emisiunii „Se strigă darul!” a postat un mesaj sfâșietor pe pagina lui personală de Facebook, cu ocazia împlinirii a opt ani de la decesul tatălui său.

În postarea făcută, Mihai Mitoșeru și-a exprimat dorul față de părintele său, dar și regretul vizavi de plecarea lui din această lume.

„Exact acum 8 ani Dan Mitoșeru a plecat în ceruri. Vă rog pe toți cei norocoși sa deschideți telefonul și să apăsați acum acolo unde scrie Tata! La mine nu mai răspunde nimeni!”, a scris prezentatorul în postare.

În aceste rânduri pline de durere se poate observa că bărbatului îi pare foarte rău pentru că nu a avut o relație apropiată cu Dan Mitoșeru.

După despărțirea de Camelia Mitoșeru, mama lui Mihai, actorul nu și-a căutat fiul timp de 20 de ani și nici măcar nu a încercat să-l susțină din punct de vedere financiar.

Citește și: Ce mai face Mihai Mitoșeru. Cu ce se ocupă acesta atunci când nu apare pe micile ecrane

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

„Era cunoscut ca un jucător de poker și nu îl interesa decât acest lucru, familia era în planul secund. Așa se face că, după despărțirea de nevasta lui, timp de 20 de ani nu l-a căutat niciodată pe Mihai, a preferat să nu știe că are un copil. În plus, nu i-a dat nici pensie alimentară, oricât de mică, să arate că îi pasă, măcar de la distanță”, declarau prietenii lui Mihai Mitoșeru, pentru WOWbiz, în urmă cu mai mulți ani.

Mihai Mitoșeru a reluat legătura cu tatăl lui după 20 de ani în care nu s-au căutat

Deși figura paternă a fost absentă din viața prezentatorului TV, acesta din urmă a încercat să îl caute pe Dan Mitoșeru, înainte cu ceva vreme de a deceda, și să recupereze măcar o parte din timpul în care au stat departe unul de celălalt.

În acest fel, Mihai Mitoșeru a încercat să-i demonstreze tatălui său că nu i-a purtat pică pentru ceea ce a făcut în trecut.

„Odată cu trecerea timpului, Mihai și-a iertat părintele și chiar el a fost cel care l-a sunat. S-a gândit că dacă nu face acest pas o să–și reproșeze toată viață. A trecut peste supărări și a fost alături de tatăl sau, în special în momente grele, atunci când omului i-a murit soția.

(...)

Citește și: Ce a spus mama lui Mihai Mitoșeru despre divorțul său de Noemi. Mama prezentatorului a fost șocată

Tot băiatul este cel care îl sună și îl întreabă dacă are nevoie de ajutor, mai ales că știe că bătrânul este grav bolnav și abia de mai merge pe picioare”,  mai povesteau apropiații omului de televiziune, conform sursei citate.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?