Mihai Mitoseru, primele declaratii de pe patul de spital! Ce i-a spus doctorul inainte de interventie: ''Tu puteai sa mori oricand''

Autor: O.P.
Actualizat: 28 ian 2021, 05:55

Mihai Mitoseru a suferit o interventie chirurgicala de la urgenta, chiar astazi, in timp ce se afla la un simplu control medical.

Mihai Mitoseru, primele declaratii despre operatie

Mihai Mitoseru a explicat faptul ca a descoperit in urma unui simplu control, faptul ca avea un cheag de sange la picior si ca ar fi putut ajunge imediat la inima. Se pare ca acesta ar fi fost in pericol de moarte, a adaugat doctorul.

Citeste si: Nu ratati o editie incendiara "Se striga darul", cu Andreea Mantea si Mihai Mitoseru, sambata, de la ora 20:00, la Kanal D!

Urmariti declaratiile complete in materialul video de mai jos: 

Un simplu control de varice l-a băgat pe Mihai Mitoșeru direct în sala de operație. Deși nu s-ar fi așteptat niciodată să ajungă și să fie operat de urgență, iată că acum prezentatorul trece prin clipele grele.

Prezentatorul este destul de speriat, mai ales că medicii îl operează chiar în aceste momente de urgență, după ce i-au spus că are un risc ridicat de deces.

Mai mult de atât, Mihai cunoaște foarte bine aceste probleme prin care trece acum, deoarece și tatăl fostei sale soții a suferit de boala a varicelor și aceasta a fost și cauza care i-a determinat decesul.

Mihai Mitoseru si Andreea Mantea, la ''Se striga darul''

Andreea Mantea si Mihai Mitoseru, pregatiti de marele eveniment, se trezesc dis de dimineata pentru a incepe treaba.

Si, cum Andreea si Mihai ajung in Vrancea putin mai devreme decat estimau, ei si-au propus sa “construiasca” un moment, pentru amandoi, care presupune, in mod normal, liniste, impacare si comuniune cu natura. In mijlocul naturii, langa o apa, Andreea si Mihai stau la … pescuit.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Doar ca Andreea nu poate fi linistita in prezenta lui Mihai si incepe sa-si tachineze colegul, speriindu-i pestii, facand zgomot si apostrofandu-l:

“Cine ar putea sa traga la tine? Ghinionul, napasta, relele … tot ce e mai rau! (…) Vai de caputul tau! Si parul te-a parasit! Si nevasta, si norocul te-au parasit”, il <ataca> Andreea, atunci cand Mihai o cearta ca ii sperie “prada”.

Citeste continuarea a ici