Mihai Mitoseru si Noemi nu se pot casatori!? De fiecare data, o tragedie le amana nunta! Numerologul Iliuta face lumina: "Ai un destin greu incercat"

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 sep 2017, 09:46

Numerologul Iliuta a vorbit despre destinul lui Mihai Mitoseru, dar si despre viitorul sau alaturi de Noemi. Barbatul sustine ca Mihai are un destin greu incercat si ca poate fi vorba de un blestem.

"Din punct de vedere numerologic, Mihai Mitoseru are un destin foarte incercat. Isi doreste o familie, insa are mari ghinioane.

 
Tu cu Noemi o sa faceti multi bani. In strainatate. Anul viitor ea va face multi bani. Nu vad facaturi sau farmece. Are un destin greu incerc. Mi se arata o copilarie nefericita. Urmeaza o sarcina, e vorba de anul asta. Tatal lui Noemi parca si-a presimtit moartea.
Mi se arata ca ceva a presimtit. Au fost niste semne. Sfatul meu este sa mergeti la biserica. Este un blestem ceva. Si pe dragoste si pe bani. Dumneavoasta purtati blestemul. Sunt lucruri din trecut. Sa va deblocati putin. Este pe destin. Nunta mi se arata anul viitor, in octombrie. Mi se arata copilul, conceput anul asta.
Cred ca anul viitor vom avea botez si nunta. Copil este de la Dumnezeu si se va naste.
O sa ramaneti cu femeia asta", a declarat numerologul Iliuta.  
"Nu cred ca sunt blestemat. Cred ca este vorba de ghinioane. Intr-o viata mai sunt si astea", a declarat Mitoseru.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro














 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.