Mihai Razvan Ungureanu: "Sunt bani pentru marirea salariilor bugetarilor" VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:15

Unul vine, altul pleaca. Executivul condus de Mihai Razvan Ungureanu a stat cateva zile in umbra pana sa dea lovitura de gratie: urmatorul guvern are suficienti bani pentru cresterea salariilor. S-a asigurat de acest lucru insusi premierul Ungureanu.

"Situatia economica permite astazi revenirea salariilor bugetarilor la nivelul anterior masurilor de austeritate asumate de executivul anterior. Lasam aceste lucruri pregatite pentru a fi puse in practica".

 

Acesta a fost mesajul principal al premierului Mihai Razvan Ungureanu la finalul sedintei de guvern. Oare pe ce sa se bazeze premierul Ungureanu cand face afirmatii atat de convingatoare?

 

Dupa indelungi socoteli, echipa care paraseste palatul Victoria pare sa fi lasat adevarate comori in bugetul de stat. Ungureanu

spun ca sunt inca resurse pe care noul executiv poate sa  le adune la buget.

 

Daca tot a fost o misiune atat de usoara de ce nu a facut-o chiar guvernul Ungureanu?

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Ne

explica seful guvernului: "Am considerat ca a fi prudenti si a nu face promisiuni care nu au acoperire este in primul rand semnul respectului guvernamental fata de cetatenii acestei tari".

 

Cu toate aceste masuri luate de Ungureanu, cresterea salariilor pare sa fie floare la ureche pentru guvernul Ponta.

 

Guvernul Ungureanu a fost inlaturat vineri de la palatul Victoria in urma motiunii de cenzura depusa de opozitie.

Votata de majoritatea parlamentarilor, mandatul lui Ungureanu in fruntea executivului a fost de doar 78 de zile.