Mihai Trăistariu a primit cadou un loc de veci, deși a spus că se va criogena. Cine i-a făcut artistului această surpriză

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 06 iul 2023, 03:50

Mihai Trăistariu a primit cadou un loc de veci, deși a spus că se va criogena. Cine i-a făcut artistului această surpriză

Sursa: Instagram

Mihai Trăistariu a avut parte de o surpriză de proporții, în momentul în care a primit cadou un loc de veci. Respectivul loc de veci se află în Piatra Neamț, iar persoana care i-a făcut cadoul i-a mai făcut și alte două surprize.

Mihai Trăistariu a primit un cadou cu totul și cu totul inediat, mai exact, un loc de veci în orașul Piatra Neamț. Cadoul a venit din partea unei persoane care îl apreciază extrem de tare pe cântăreț.

Cine i-a dat lui Mihai Trăistariu cadou un loc de veci

Mihai Trăistariu este cetățean de onoare al orașului Piatra Neamț, iar primarul orașului a decis să îi ofere artistului: un loc de veci, gratuitate pentru folosirea mijloacelor în transport în comun și un teren de o jumătate de kilometru, aflat la marginea orașului.

„Eu sunt cetățean de onoare al orașulu, iar primarul mi-a dat un loc de veci în Piatra Neamț, dacă am nevoie vreodată, și o să fie nevoie, deși eu am declarat că mă criogenez. Am primit gratuitate și la mijloacele de transport și un teren la marginea oralșului, de 500 de metri”, a spus acesta în cadrul unei emisiuni televizate.

Mihai Trăistariu face bani frumoși din turism.

Din anul 2020, acesta închiriază apartamentele pe care le are la mare și, datorită succesului de care se bucură, acesta se gândește chiar să pună pe picioare o pensiune și la munte.

Citeste si: Mihai Trăistariu a făcut declarații șocante despre modul în care tatăl lui îi trata mama: „O bătea pe maică-mea groaznic. Legată de calorifer, scos ochiul, târâtă pe jos”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Dacă am văzut că merge cu turismul și mi-a mers, din 2020, vara asta a fost cea mai plină. Vin și oameni cu cardul de vacanță. Am zis să mă axez pe turism. Dacă mai vreau o sursă de venit pe lângă cântat, asta ar fi. Și am zis că o să mă mut spre bătrânețe, nu acum. E un oraș liniștit, aer curat, e la munte, și aș face o pensiune acolo de care să mă ocup”, a mai spus acesta.

Mihai Trăistariu vrea să își facă transplant de corp

Mihai Trăistariu continuă să uimească, după ce a anunțat că vrea să își facă transplant de corp. Artistul susține că urmărește subiectul de trei ani, deoarece este extrem de interesat de aceste aspecte ale tehnologiei.

„Eu urmăresc această știre de vreo trei sau patru ani, de când a apărut, cu transplantul de cap.(...)

Este dubios, zici că e un film de groază, dar uite că, cine știe, viitorul sună ciudat. E foarte controversată metoda, e deja scandal internațional pe această tema, în sensul că, na, e o situație în care să știi capul tău stă pe corpul altuia...

Citeste si: Mihai Trăistariu, penibil pe Facebook. ”Am zile când îmi e rușine de postările mele!”

Nu e grozav, dar pe undeva este și interesant, pentru că, poate, unii nu sunt mulțumiți de corpul lor sau vor să schimbe ceva și s-ar putea în viitor, dacă va fi posibil și omului îi reușește... O să dea lovitura o dată și atunci vor fi și pe partea estetică astfel de operații”, a spus acesta la un post de televiziune.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.