Mihai Traistariu, MARTURISIRI SOCANTE despre implantul de par: “In fata mi-au dat gauri cu burghiul. M-a durut de mi-a crapat capul!” VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:53

Mihai Traistariu a acceptat sa discute la “Draga mea prietena” cum a decurs primul sau implant de par.

In urma cu cateva saptamani, artistul a fost suspus unei proceduri revolutionare la o clinica din Turcia prin care i s-a implantat par. Ceea ce probabil multa lume nu stia, este faptul ca Mihai Traistariu nu se afla la prima interventie de acest gen. In urma cu cativa ani, cantaretul si-a facut primul implant de par la o clinica din Bucuresti. Din pacate, procedura nu numai ca nu a reusit, dar Mihai Traistariu a avut dureri groaznice in timpul operatiei, iar dupa interventie a ramas cu niste cicatrici pe frunte.


Acum opt ani de zile, am citit ziarele si am vrut sa aflu ce se scrie despre mine. Si am vazut un articol in care scria<>. E adevarat cheleam mai repede decat in mod normal. Cineva mi-a sugerat o clinica din Bucuresti, iar dupa vreo doua luni m-am dus si mi-am facut implant. Nu a reusit”, a declarat Mihai Traistariu>. E adevarat cheleam mai repede decat in mod normal.
Cineva mi-a sugerat o clinica din Bucuresti, iar dupa vreo doua luni m-am dus si mi-am facut implant. Nu a reusit ”, a declarat Mihai Traistariu.


 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.