Mihai Trăistariu, primele reactii acide dupa ce Roxen a ratat calificarea in finala Eurovision! "Nu e de mirare ca Roxen nu s-a calificat in finala"

Autor: Ana Filip
Actualizat: 17 iul 2022, 21:10

Celebrul artist, Mihai Trăistariu a lansat primele reactii dupa ce cantareata Roxen, repreentanta tarii noastre la Eurovision a ratat calificarea in marea finala.

Romania a fost reprezentata anul acesta de cantareata Roxen la Eurovision, cea mai importanta competitie muzicala din Europa. Romanii au sperat si au sustinut-o pe tanara artista pana in ultima clipa in prima etapa a calificarilor, insa aceasta nu a avut sansa de a se califica in marea finala Eurovision 2021 de la Rotterdam. La scurt timp dupa ce Roxen a ratat calificarea au inceput sa apara si primele reactii asupra acestui subiect in mediul online.

Unul dintre cei care au criticat prestatia tinerei Roxen, dar si a intregii echipe a tarii noastre a fost Mihai Trăistariu.

Mihai Trăistariu, critici dure la adresa cantaretei Roxen, dupa ce aceasta a ratat calificarea in finala Eurovision!

La scurta vreme dupa ce artista Roxen a ratat ocazia de a se califica in marea finala Eurovision, au aparut si primele reactii. Unul dintre artistii celebri din tara noastra, care a lansat primele impresii fata de prestatia tinerei a fost Mihai Trăistariu.
Artistul a subliniat faptul ca Roxen a cantat bine din punct

de vedere tehnic si vocal, insa piesa in sine nu a fost una potrivita pentru o competitie de o asemenea anvergura. Totodata Mihai Trăistariu a mai precizat faptul ca Roxen a ramas la un moment dat in timpul melodiei fara suflu si chiar i-a tremurat usor vocea, afirmand ca aceasta este inca mult prea tanara pentru a putea face fata unui astfel de concurs dificil.

"Roxen a cântat bine. Ei nu ai ce să-i reproșezi: piesa asta a primit-o- pe asta a cântat-o! O piesă care, pe Roxen, o pune în valoare în studio... dar nu live. Din nou, ascultând-o live, am avut senzația că nu are precizie maximă, că nu are suflu... cel mai probabil din cauza dansului și a mișcărilor bruște. Sau... poate așa e timbrul ei- puțin tremurat.

Ori poate... faptul că e prea mică, prea necoapta pentru un concurs de o asemenea anvergură. Habar n-am. Cert e că... a fost prea mare concurența în Semifinala I ca să treci în Top 10. Una peste alta... nu a fost nimic rău pentru România. Dar nici spectaculos. Puteau să vină cu un show mai ieșit din tipar, mai vizibil, mai wooow. Însă România, mereu, atâta poate",
a publicat Mihai Trăistariu pe contul lui de socializare, potrivit spynews.ro

De asemenea Mihai Trăistariu a mai adaugat si faptul ca acest esec al tinerei Roxen era de asteptat sa se intample, deoarece tara noastra nu se compara cu "tarile care isi desemneaza un artist din oficiu". Acesta a mai adaugat ca Romania picase in sondaje inca de cand Roxen a facea ultimele repetitii inainte de calificari si a criticat totodata si intreaga echipa a Romaniei, afirmand ca au mers la calificari doar pentru a se plimba.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Nu e de mirare că Roxen nu s-a calificat în finală! În sondaje picase rău de tot după ultimele repetiții postate pe net. Încă un an în care delegația a ales doar... PLIMBAREA... în loc să meargă la concurs!!! Și nu orice concurs! Eurovision e CEL MAI MARE CONCURS MUZICAL DE PE PLANETA PĂMÂNT. Rușine, echipei Eurovision!!! Ați monopolizat de câțiva ani selecția națională și faceți terci din artiștii și compozitorii români. O să vi se întoarcă. Toate se întorc! Ca un bumerang! Fiecare pasăre... pe limba ei piere. Un lucru e clar! România are nevoie de o Selecție națională. Mereu. În fiecare an. Noi nu ne comparăm cu țările care-și desemnează un artist din oficiu.", a mai adaugat Mihai Trăistariu, potrivit spynews.ro  

Citeste si: Mihai Traistariu, replica dura pentru Puya dupa ce acesta i-a transmis ca-i plac femeile: A vrut un pic de atentie, sa-si faca reclama!”

Citeste si: Mihai Traistariu, de opt ori la Eurovision, o singura data finalist! Cantaretul a aflat de la numerologul Mihai Voropchievici daca este urmarit de ghinion si de ce nu reuseste sa mai castige selectia nationala