Mihai Traistariu: "Te duci la medicii din Romania si te omoara". Vezi cum era sa isi piarda vocea VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:24

Invitat in platoul emisiunii "Draga mea prietena", Mihai Traistariu a povestit despre problema pe care o are cu vocea de mai bine de doi ani.

"Eu de doi ani ma tot plang ca ragusesc. Ragusesc nu dintr-o oboseala vocala, au verificat corzile vocale toti medicii si mi-au zis ca nu au absolut nimic. Era vorba de un microb, plantat undeva in sinusuri".

Artistul a declarat ca a vizitat o gramada de medici romani si ca i-au fost puse 13 diagnostice diferite.

"Medicii de la noi mi-au pus 13 diagnostice diferite. Am facut tratament cu oxigen hiperbaric, am facut tratament cu magneti.
Am fost in Canada, am fost in Moldova si nu imi trecea".

Mihai Traistariu spune ca a ajuns si in Canada, in incercarea de a-si trata boala, iar un medic de acolo i-a recomandat sa nu mai apeleze la doctorii romani.

"Doctorul din Canada, care era plecat din Romania, mi-a zis sa nu mai merg la doctorii romani pentru ca sunt nepregatiti si nu au aparatura".


Mihai a inceput acum sa urmeze foarte multe tratamente naturiste, in speranta ca, in cele din urma, va reusi sa scape de problema pe care o are.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.