Mihai Tudose, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, marți, 20 iulie, de la ora 23:00, pe Kanal D!

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 17 iul 2021, 00:59
Mihai Tudose, invitat la „40 de intrebari cu Denise Rifai”
Sursa: Captură KANAL D

“Va simțiți răzbunat în relația cu Liviu Dragnea?”, una dintre întrebările la care fostul Premier al României va răspunde publicului.

Mihai Tudose, fost Premier al României pentru o scurtă perioada, vine marți, 20 iulie, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată la ora 23:00, la Kanal D! Mihai Tudose a ocupat funcția de Premier al României, în perioada iunie 2017- ianuarie 2018, un mandat scurt, dar plin de declarații și momente controversate, dar și de inițiative politice cu impact în spațiul public. 

Citeste si: Damian Drăghici, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști români, dezvăluiri inedite, aseară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”: „Mulți ani m-am simțit un cerșetor, și după ce n-am mai fost unul!”

De asemenea, este unul dintre cei mai influenți lideri PSD, fiind membru în acest partid aproape încă de la înființarea acestei formațiuni politice. A fost de cinci ori deputat în Parlamentul României, iar în prezent, Mihai Tudose este europarlamentar.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

“Ce rol joacă Serviciile Secrete în viața dvs.?”,   “Cine a încercat să va creeze imaginea de alcoolic?”, “Cine v-a trădat în războiul cu Liviu Dragnea?”, “Va simțiți răzbunat în relația cu Liviu Dragnea?”, “Este Mihai Tudose variant moderna a baronului PSD?”, “Sunteți un plagiator

pe bandă rulantă?”, “V-ați folosit fiica paravan în afaceri?”  sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate lui Mihai Tudose în ediția de marți a emisiunii moderate de Denise Rifai la Kanal D!

Citeste si: Live Stream Online „40 de întrebări cu Denise Rifai”- Ediţia de marți, 13 iulie 2021- VIDEO. Damian Drăghici, față în față cu Denise Rifai!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.