Mihai Voropchievici: Karma in dragoste in functie de zodie! Patru zodii sunt agresive, patru se ataseaza posesiv, alte patru ignora si ranesc!

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 01 sep 2018, 13:20

Potrivit lui Voropchievici, exista trei tipuri de karma: karma de agresivitate, karma de atasament posesiv si karma de ignoranta.

Karma de agresivitate: BERBEC, BALANTA, RAC SI CAPRICORN

Berbec- Berbecul trebuie sa  inteleaga ca tot ceea ce inseamna dragostea pentru el nu trebuie facuta sub forma de agresivitate. Trebuie sa invete sa o controleze, sa inteleaga ca in cuplu dragostea nu se face cu agresivitate, nu se face cu ridicatul mainii.

Balanta- Are o proasta utilizare a unor fonduri materiale.

Nu mai are cum sa ofere dragoste pentru ca nu mai are fonduri financiare sa-si demonstreze. Dragostea Balantei trece prin aceasta fantasmagorie. Crede ca va fi imbracat la patru ace, va fi iubit. Isi ofera dragostea ostentativ. Este o forma agresiva de dragoste.

Rac- Cat e de bun, de familist, de afectiv, este la fel de agresiv. Racul vine si pune interdictii in momentul in care nu ii convine ceva.

Daca nu ii convine ceva, nu devine agresiv sub forma de a produce o trauma. Loveste exact in sexualitate. Isi neglijeaza partenerul, gaseste varii motive. Pentru ei, toti in jurul lor gresesc, mai putin ei.

Capricorn- Pune interdictii in momentul in care nu ii convine ceva. Capricornul il ia pe "Nu" in brate si devine si el agresiv sub forma de a produce o trauma. Loveste exact in sexualitate.

Folosind in permanenta acest tip de agresivitate, se ajunge la discutii mari.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.