Mihail Boldea: "Nu trebuie sa ma caute ei pentru ca vin eu". Iata primele declaratii ale deputatului dat in urmarire internationala

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 01 sep 2021, 01:30

Mihai Boldea, deputatul acuzat pentru constituirea unui grup infractional, a declarat pentru gandul.info ca se afla in Congo, iar saptamana viitoare va reveni in tara. "Nu sunt in Kenya, sunt in Congo. Am venit cu avionul in Kenya si am plecat cu masina in Congo. Am intrat pe internet acum si am vazut declaratiile lui Basescu. Nu trebuie să ma caute ei pentru ca vin eu", a declarat Mihail Boldea.

Deputatul a mai adaugat ca avea programata demult aceasta plecare si ca a comunicat procurorului de caz ca urma sa paraseasca tara. Mihail Boldea este foarte ingrijorat pentru familia lui. El a aflat de la televizor ca autoritatile au pus sechestru pe imobilele donate de acesta tatalui si fratelui sau." Nu se poate asa ceva. Ce fac familiei mele?! Tatalui meu, fratelui meu. Este un circ! In dosar nu exista niciun prejudiciu", a spus Mihail Boldea.
Referitor la casa donata tatalui sau, deputatul sustine ca imobilul a fost cumparat in 2005.

 

Mihail Boldea, acuzat de constituire a unui grup infractional organizat si de inselaciune, a parasit Romania sambata, 17 martie, iar marti 20 martie i-a fost ridicata imunitatea parlamentara. Joi, ICCJ a emis mandat de arestare in lipsa pe numele sau, iar vineri dimineata a fost dat in urmarire internationala. Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri la pranz ca Mihail Boldea se afla in Kenya si ca el se va implica" categoric" in readucerea acestuia in tara.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”