Mihail Boldea, urmarit prin interpol VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:58

Deputatul Mihail Boldea este oficial urmarit international. Numele lui a fost emis ieri un mandat de arestare preventiva in lipsa. Incepand de ieri, parlamentarul va fi cautat de interpol. Intre timp, autoritatile din Romania ii cerceteaza pe tatal si pe fratele deputatului Boldea pentru spalare de bani.

Toate proprietatile celui mai cautat om din Romania, dar si bunurile fratelui cel mic si al tatalui lui Mihail Boldea au fost puse sub sechestru. George Stefan Boldea, fratele cel mic al deputatului, a fost audiat ieri de procurori. Dupa cateva zeci de minute, timp in care a raspuns intrebarilor anchetatorilor, George Boldea a plecat impreuna cu politistii pentru sechestrarea bunurilor si locuintelor, donate de fratele sau inainte de a pleca din tara.


Mihaela Bolboceanu a fost retinuta pe 16 martie, pentru 24 de ore, iar acum este cercetata in stare de liberatate pentru inselaciune. In acest dosar mai este cercetata tot in stare de liberatate si Aurica Luchiniuc. Ea a detinut functia de subprefect in Galati. Alti 6 indivizi au fost arestati. Deputatul Mihail Boldea este cercetat pentru înselaciune si constituire a unui grup infractional care ar fi produs un prejudiciu de peste un milion de euro.