In plina pandemie, cand cea mai importanta masura de protectie este igiena, mii de bucuresteni nu au apa calda. Sunt in această situație de câteva saptamani bune. In loc să vină cu o solutie, autoritățile isi paseaza reciproc responsabilitatea.
In plina pandemie, cand cea mai importanta masura de protectie este igiena, mii de bucuresteni nu au apa calda!
Intr-un apartament din sectorul 3, diferența de temperatură între apă rece de la robinet și ceea ce ar trebui să fie apă caldă este de doar două- trei grade Celsius.
Primarul Capitalei susține că vină nu îi aparține, pentru că ar fi făcut eforturi să îmbunătățească infrastructură de termoficare: "Din nefericire CET Sud a oprit pentru revizie prin urmare apă ajunge de la distanțe foarte mari și de aceea sunt probleme în alimentarea cu apă caldă a bucureștenilor".
In plina pandemie, mii de bucuresteni nu au apa calda.
Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta
Disputa se extinde și între primari, nu doar între autoritățile locale și centrale. Robert Negoiță, edilul sectorului 3, se oferă să îi dea ajutor Gabrielei Firea în rezolvarea problemei care stă exclusiv în atribuția sa.
Robert Negoiță: "Mai multe sectoare au această problema, care nu e problema sectoarelor, e problema Capitalei, care gestionează tot ce înseamnă termoficare prin lege. Noi avem peste 300 de utilaje, avem capacitate să o ajutăm, trebuie doar să apeleze la noi să refacă infrastructură, mai ales acum, în contextul acestei crize trebuie să furnizăm apă caldă".
In prezent, cele mai afectate sectoare sunt 2 și 3. (sursa: digi24.ro)