Mii de oameni au facut cea mai mare spirala de meditatie la Costinesti! Gregorian Bivolaru nu a participat

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 05 oct 2020, 10:45

Mii de oameni iau cu asalt malul marii! Nu pentru ultimul bronz din acest an, ci ... pentru a medita.

Adeptii MISA au facut cea mai mare spirala de anul acesta. Meditatie si energie, cele doua cuvinte care ii caracterizeaza pe yoghinii prinsi in cea mai mare spirala de anul acesta. Aproape trei mii de adepti MISA au venit din toate colturile lumii si s-au tinut de maini la Costinesti: „spirala este realizata in sensul invers acelor de ceas, ying si yang adica barbat si femeie, si, evident o ordine zodiacala, incepand cu berbec, si incheind cu pesti”, ne explica purtatorul de cuvant al MISA.

Muzica din difuzoare ii ajuta pe yoghini sa se concentreze asupra unui scop, iar mai apoi, in momentul de hiatus, toata energia dobandita ii va ajuta sa duca la bun sfarsit ceea ce si au propus.

Cine a intarziat la formarea spiralei Yang a privit totul de pe margine. „Sufletul parca prinde aripi in timpul spiralei, este ceva dinauntrul nostru care se trezeste, care isi cere drepturile si incepem sa fim mai constienti de fiinta noastra, de esenta noastra”, ne spune un adept al Miscarii de Integrare Spirituala  in Absolut(MISA).
La sfarsitul spiralei, adeptii MISA au avut parte si de o surpriza. Mentorul lor, Guru Bivolaru, le-a transmis un mesaj. Nimeni n-a suflat nicio vorba despre continutul mesajului primit de la Bivolaru.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.