Mii de suporteri unguri au facut prapad in Capitala! IMAGINI cutremuratoare din Centrul Vechi

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 15 iul 2022, 14:05

Mii de suporteri maghiari au declansat haosul pe strazile Capitalei. Au luat prin suprindere pana si foretele de ordine, care, la un moment dat, au fost depasite de agresivitatea ungurilor.

 Au fost evacutati cu greu din centrul vechi al capitalei pentru a fi transportati la Arena Nationala acolo unde se va juca meciul Romania- Ungaria.

Imagini cutremuratoare si in Ccentrul Vechi al capitalei. Ai nostri s-au baricadat in barurile din zona, iar suporterii unguri au luat cu asalt tot ce le-a iesit in cale.

Au vandalizat autobuzele, iar, cuvintele murdare adresate jandarmilor si politistilor, care si chinuiau sa ii tina sub control, au fost auzite tot timpul.
Exemplu de fanatism au oferit si cei aproape o mie cinci sute de maghiari veniti in Bucuresti cu trenul.

In Gara de nord, grupuri, grupuri, acestia au fost preluati de zeci de jandarmi si politisti si condusi la autobuzele care li s-au pus la dispozitie pentru transportul la stadion. N-au lipsit insa incidentele.

Din incaierare, tot suporterii maghiari au iesit insa mai sifonati. Fortele speciale au intervenit ferm si i-au pus la respect pe cei mai turbulenti.


Gazele lacrimogene cu care au ripostat jandarmii au facut, pentru cateva minute, aerul irespirabil in Gara de Nord. Au fost clipe de groaza pentru toti cei aflati in acel moment pe peron.

Trei suporteri din tara vecina au avut nevoie de ingrijiri medicale si au fost transportati de ambulantele SMURD la spital.

Au lasat haos in urma. De furia fanaticilor maghiari n-a scapat nici garnitura de tren cu care au venit in Bucuresti.

Peste tot urme de fumigene, munti de gunoaie si pet-uri de alcool golite cu sete de la Budapesta pana la Bucuresti. Daca toti au intrecut masura, unul dintre suporteri s-a declarat de-a dreptul invins de lupta cu sticlele si a ramas singur sa doarma in tren.

Ceilalti au fost condusi pana la urma la autocare! Masinile au plecat spre stadion escortate de o armata de forte de ordine.

Toate masurile din jurul acestei partide sunt fara precedent. Pentru prima data, pe stadion se va afla si un procuror de la Parchetul General. Nu ca suporter, ci in misiune. Datoria lui este sa observe aboslut toate potentialele incidente de pe durata meciului.

Trenul care i-a adus in tara pe 1500 dintre suporteri a fost facut tandari.Tot in Gara de Nord, suporterii au aruncat fumigene si au produs un incendiu.
Noroc ca interventia pompierilor a fost rapida!

Zeci de persoane au fost ranite in umra incidentelor fara precedent ce au avut loc atat in centrul vechi al capitalei cat si la Gara de Nord. O femeie care tocmai iesise din spital a fost prins in altercatie si avut nevoie de ingrijiri medicale.


Inca de aseara au inceput ca spiritele sa se inchinga. Suporterii maghiari au fost primii care au adresat injurii romanilor, la terasele din Centrul Vechi al Capitalei.
In numai cateva clipe a inceput o bataie serioasa. Mai multi suporteri maghiari dar si romani au fost imobilizati de politisti si au fost dusi la sectie.

Acesta a fost mesajul cu care au incercat sa intimideze fara sa fie provocati de cineva. Cateva sute de suporteri care au ajuns inca de aseara in Bucuresti au fost dusi catre centrul vechi. Ei au fost flancati de zeci de jandarmi.

De gura lor nu au scapat nici jurnalistii care i-au urmarit pas cu pas. Suporterilor nu le-a convenit ca sunt filmati si au incercat sa ii intimideze pe jurnalistii romani.

Fanii reprezentativei Ungariei nu au incetat sa le aduca injurii romanilor. Din motive lesne de inteles nu putem sa reproducem vorbele grele care au fost aruncate.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.