Mike Tyson i-a ingrozit pe pretendentii la inimile fetelor lui. Ce-a promis ca le face celor care incearca sa-i "agate" fiicele

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 22 sep 2020, 20:55

Fostul campion mondial la categoria grea a transmis un mesaj dur pentru oricine incearca sa o cucereasca pe Rayna, fiica lui de 19 ani.

"Orice ii faci fiicei mele, iti fac si eu tie", a sunat amenintarea cu care Tyson i-a facut K.O. pe viitorii iubiti ai fetei lui, in direct, la o emisiune de radio.

In prezent, Tyson locuieste in Las Vegas, impreuna cu cea de-a treia sotie si cei opt copii, facuti cu mai multe femei. El s-a casatorit cu actuala sotie,  Lakhia Spicer, in 2009, la cateva zile dupa ce Exodus, fiica lui de 4 ani, a fost gasita moarta, cu un cordon in jurul gatului.



Dupa cariera sportiva, Tyson a fost nevoit sa accepte practic orice oferta publicitara sau de entertainment, prezentand meciuri de box sau jucand teatru, pentru a-si putea intretine familia, deoarece, din cauza stilului de viata extravagant, a reusit sa isi piarda toata averea in cativa ani.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”