MILA fara margini a unor pompieri! Au facut eforturi supraomenesti sa salveze o pisica dintr-un incendiu VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 11 nov 2020, 07:30

Nu degeaba se spune ca pisicile au noua vieti! Pisica din imagine e cea mai clara dovada, mai ales ca are si un nume predestinat - Lucky.

 "Norocoasa" a fost salvata in ultima clipa din apartamantul stapanilor cuprins de flacari. Pentru ca nimeni nu erau acasa, salvatorii au spart usa. Au gasit animalul mai mult mort decat viu din cauza fumului inecacios.. Paramedicii n au tint cont ca au de a face cu un pacient cu patru picioare- au luat-o in brate, au scos-o in fata blocului si resuscitat-o ca pe orice victima timp de 15 minute.


Stapanii locuiesc in Germania, dar isi petrec concediile in Romania. In fiecare vacanta o aduc cu ei pe Lucky. Oamenii nu erau acasa in momentul in care un aparat electrocasnic lasat in priza a facut scurtcircuit. Alertati de vecini, proprietarii s-au intors intr-un suflet sa vada ce s-a intamplat. Primul gand le-a fost la pisica!

Vecinii au fost impresionati de interventia ca-n filme a pompierilor. Stapanii pisicutei i-au multumit cerului ca animalul lor de companie a scapat teafar. 


Dupa sperietura zdravana prin care a trecut, pisicuta a fost consultata si de un medic veterinar. POvestea s a terminat cu bine cand felina a ajuns din nou in bratele stapanilor.