Milan, fiul lui Culiță Sterp, a împlinit doi ani. „Te iubește tata din toată inima!”

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 17 mar 2024, 00:15
Milan, fiul lui Culiță Sterp, a împlinit doi ani
Sursa: Facebook Culiță Sterp

Sâmbătă, 17 iunie, băiatul lui Culiță Sterp a împlinit 2 ani, iar cântărețul i-a făcut cea mai frumoasă urare acestuia.

În urmă cu doi ani, Culiță Sterp a devenit tatăl unui băiețel perfect sănătos, iar astăzi, băiatul acestuia este în centrul atenției, fiind sărbătorit de părinți.

Citește și: ”Mă va însoți toată viața” Ileana Sterp le-a împărtășit fanilor din online un detaliu inedit din copilăria sa

Milan, fiul lui Culiță Sterp, a împlinit doi ani

Sâmbătă, 17 iunie 2023, Milan, băiatul lui Culiță Sterp, împlinește doi ani, iar cel mic, alături de părinți, sărbătoresc această zi specială în Grecia. Culiță și Daniela au împărtășit cu fanii acestora momente inedite de la celebrarea micului băiat, postând diferite filmări și poze cu sărbătoritul din vacanța în Grecia.

Daniela a postat pe pagina ei de Instagram un filmuleț în care fanii îl puteau vedea pe cel mic când suflă în lumânări, în timp ce părinții acestuia îi cântă „La mulți ani!”, iar Culiță Sterp a decis să pună o poză cu sărbătoritul alături de tortul

său, împreună cu o descriere emoționantă. „La mulți ani prințul meu! Te iubește tata din toată inima! Să îți dea Dumnezeu sănătate că de restul am grijă eu!”.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: „Sunteți bolnave. Sunați un psiholog”. Logodnica lui Culiță Sterp nu a mai suportat și a spus lucrurilor pe nume, fără a sta prea mult pe gânduri

Culiță Sterp vrea să devină tată de fată

Culiță Sterp a pus pe diferite rețele sociale poze cu fetițe, mărturisind astfel că își dorește ca în viitor să fie și el tată de fată, iar prin intermeidul descrierilor sale acesta le-a dat de înțeles admiratorilor că știe și câți copii vrea să aibă alături de partenera sa, Daniela Iliescu. Fotografia în care acesta a spus că vrea și el să fie tată de fată a fost făcută la o petrecere la care a fost invitat să cânte, iar acesta a întrebat-o pe partenera sa când îi va dărui o fetiță. 

Răspunsul acesteia nu a întârziat să apară. „Din încă doi, trebuie să iasă și o fată frumoasă”, a zis ea pe rețelele de socializare. Însă acest lucru nu îl face pe Culiță să se bucure mai puțin de timpul petrecut alături de băiatul său, Milan. „Acum am văzut cum arată fericirea, până acum pot spune că am trăit degeaba! Nu se poate descrie în cuvinte acest sentiment, aceste trăiri, pe care vă doresc tuturor să le simțiți pentru că vă schimbă viața cu adevărat. Vă iubește tata și o să facă tot ce-i stă în putere să aveți o viață frumoasă și să nu vă lipsească nimic!”, a scris Culiță pe rețelele sociale când s-a născut băiatul.

Citește și: „Uitați frumusețe aici. Te măriți?”. În ce ipostază incredibilă a apărut iubita lui Culiță Sterp! Artistul a fost topit când a văzut-o

Sursa: capital.ro

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.