Miliardarul austriac Richard Lugner in varsta de 81 de ani s-a CASATORIT! Uite cum arata MIREASA

Editor: Silviu Bunea Autor: A.M.
Actualizat: 04 oct 2020, 15:30

Bani sa ai, ca restul vine de la sine! Asa pare sa-si fi spus si miliardarul austriac Richard Lugner in varsta de 81 de ani care s-a casatorit zilele acestea, cu o tanara de 24 de ani, fost model Playboy.

Totul intr-un cadru regal, la Palatul Schonbrunn din Viena. Ca o adevarata printesa. Asa si-a facut aparitia mireasa miliardarului Richard Lugner. Tanara in varsta de 24 de ani, imbracata intr-o  rochie de mireasa jumatate mov, jumatate alba si cu un voal lung alb pe cap, a pornit spre Palatul Schonbrunn intr-o trasura alba trasa de sase cai  lipitani, impodobiti de sarbatoare.

Frumoasa  Cathy Schmitz este  fost model Playboy si a ales sa se casatoreasca cu miliardarul austriac Richard Lugner, în vârsta de 81 de ani.

Ceremonia spectaculoasa a avut loc la Palatul Schonbrunn din Viena, unde mirii au fost intampinati de o fanfara. Aflat la cea de-a cincea casatorie, miliardarul austriac a dezvaluit presei ca isi doreste ca noua lui casnicie sa fie una de durata.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Ramane

de vazut daca va fi asa, mai ales ca el si-a inceput relatia cu noua lui sotie la inceputul  acestui an. Mirele miliardar   nu a ezitat sa cheltuiasca sume importante pentru organizarea ceremoniei  de la Schonbrunn. Pe langa alaiul condus de câteva persoane care au purtat costume traditionale, la petrecere s-a servit sampanie din sticle de cristal, iar mirii au eliberat doi porumbei albi dupa ceremonia oficiala. Richard Lugner  a facut avere  in domeniul constructiilor si a devenit celebru  in lumea intreaga   invitand  o serie de  vedete la editiile anuale ale Balului Operei de la Viena.
Anul acesta, el a fost insotit   la bal  de starleta americana Kim Kardashian, pe care  bogatasul  a platit-o cu 500.000 de dolari ca sa îi fie partenera
.

 

Taguri: