Milioane de euro au costat pistele de biciclisti, dar nimeni nu s-a gandit si la deszapezirea lor

Autor: A.M. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:56

Daca vor sa circule pe timp de iarna, sa puna mana pe lopata, par sa-si fi zis autoritatile.

Iar bietii oameni, de voie-de nevoie, s-au pus in miscare! Iarna nu-i ca vara si pista de biciclete nu-i ca bulevardul. Ce vrea sa insemne asta? Ei bine, cel mai in tema par sa fie biciclistii, care nu se lasa intimidati de frigul de afara.

Pista de biciclete din centrul capitalei a costat milioane de euro, i-a scos din minti pe soferii care au vazut cum li se ingusteaza drumul si asa extrem de aglomerat, dar acum sta nefolosita.

Se pare ca autoritatile au uitat de problema deszapezirii.

Ne-am intrebat care sa fie motivul pentru care utilajele au curatat doar strada...Raspunsul era chiar sub nasul nostru: „Nu au luat in calcul la proiectare ca asta ar trebui sa fie curatata de un utilaj si au pus stalpisori peste tot. Deci, practic, aceste utilaje chiar si mici nu incap aici.”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Asadar,

bibiclistii au pus mana pe lopeti si au inceput sa deszapezeasca. Sub privirile soferilor, in doar 25 de minute primul tronson a fost gata.