Milionarul Cornel Tabacaru:"Lumea s-a obisnuit ca pe croaziera sa fie baieram, sa se distreze, asta e ceva mai decenta" VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:43

Cornel Tabacaru a povestit cum e in croaziera care reconstituie traseul Titanicului.

Cornel Tabacaru, milionarul care si-a rezervat una din cele doua cabine VIP pe vasul care a recreat atmosfera de pe Titianic, povesteste cum e la bordul vasului si cine s-a imbarcat in acesta calatorie care omagiaza si reface traseul celebrului vas care s-a scufundat pe 15 aprilie 1912. Din cauza atmosferei, am avut ceva probleme. S-a mai spus despre acest vas ca nu ar fi foarte luxos si ca nu isi merita banii.
"Sunt de acord cu asta. Insa lumea s-a obisnuit ca pe croaziera sa fie baieram, sa se distreze. Asta este o croaziera ceva mai decenta. "Aici jumatate sunt rude, stra-stra-nepoti care merg sa vada locul in care bunicii lor au mirit. Sunt femei care sunt imbracate numai in negru. Nu o dam pe sprituri si manele. Este o chestie speciala si ar trebui sa se inteleaga asta.
Sunt oameni piosi care asteapta momentul acela. Nu este o croaziera in care se merge la cazinou

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.