Milionul pus la bataie de Ministerul de Finante si-a gasit primii castigatori!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:48

Sute de oameni au dat fuga la administratiile finaciare ca sa-si revendice o bucatica din marele premiu.

Recordul de bonuri castigatoare se afla in mana unui aradean: „vreo 23 de bucati. Atat am castigat!” Omul care are 6 copii si ceva datorii la banci, de cand a auzit ca Statul da bani pe bonurile fiscale, a inceput sa le caute si in gunoi: „de la magazinul acesta am venit si am strans bonurile, bonuri pe care le-au lasat clientii, eu le-am selectat. Veneam seara, dupa 8-9 si le strangeam,  am crezut ca o sa castig.”

Acum asteapta ca banii sa-i intre in cont. Omul s-a facut remarcat inca de anult trecut cand a initiat un proiect prin care solicita gratierea lui Gigi Becali.

Si in fata administratiilor financiare din Capitala a fost tot un du-te-vino! Printre norocosii detinatori ai bonurilor castigatoare am gasit-o si pe doamna Paulina, o pensionara simpatica si optimista. Spera ca norocul sa-i bata la usa si asa a fost.

Cu buletinul fotocopiat, contul bancar notat cu litere de-o schioapa si bonul valoros bine ascuns intr-un buzunar secret, femeia porneste spre sectia la care se depun documentele. Cateva minute mai tarziu, femeia iese cu un zambet si mai larg.

Dupa atata agitatie, doamna Paulina ajunge, in sfarsit, acasa. Isi trage sufletul, isi face o cafea si viseaza la ziua in care va lua banii si va pleca intr-o excursie in strainatate.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Ca sa ne convinga ca merita sa castige, femeia ne-a aratat mormanul de bonuri de care are grija ca de ochii din cap. Tot in excursie dar peste Ocean vrea sa plece si Matei, un pusti de 6 ani al caruit bunic a cumparat o cutie de branza topita si o paine integrala in valoare de 6 lei si 33 de bani.

Cine ar fi crezut ca, daca iti cumperi o pereche de bikini, un covrig sau o bere iti va pune Dumnezeu mana-n cap? Ei bine, aceste produse i-au adus pe constanteni la coada la Administratia Financiara de la malul marii.

1 milion de lei a pus la bataie Ministerul de Finante pentru cei care au solicitat si au pastrat bonurile fiscale de la cumparaturi. Dar castigatorii sunt cam bosumflati.

Sunt prea multi si prea putini bani.

13 iulie este ziua in care Ministerul Finantelor va vira banii in conturile castigatorilor care au la dispozitie o luna sa revendice premiul!

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?