Milisauti, capitala VERZEI MURATE! Reteta muraturilor unice in Romania, care i-a cucerit si pe britanici, si pe francezi

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 24 sep 2020, 18:25

Nimeni nu stie mai bine ca romanul sa isi randuiasca bucatele de pe masa in functie de roadele pe care i le da pamantul in fiecare anotimp in parte.

Din tot belsugul toamnei, legumele puse la murat peste iarna sunt cele mai apreciate. Bune de mancat singure ori vajnice insotitoare ale atator si-atator bucate, muraturile stau in blidul saracului dar isi gasesc locul si pe masa bogatului. Motive de neclintit pentru o incursiune a lui George Mihai in patria muraturilor.

Povestea, in materialul de mai jos, la Tara-n Bucate:

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”