Mini-vacanta de Sf. Maria le-a adus PROFITURI MARI comerciantilor de pe litoral. Vezi cat au cheltuit romanii in week-endul prelungit!

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 19:29

Cel mai aglomerat weekend, de pana acum, pe litoral, a fost si cel mai profitabil! S-au cheltuit atat de multi bani, in numai 3 zile, incat, cu ei, cineva ar fi putut salva de la foamete o tara intreaga!

Aproape 50 de milioane de euro au cheltuit turistii la malul marii, in minivacanta de Sfanta Maria. Cam cat costa 20 de kilometri de autostrada in Romania sau un fotbalist renumit de la o echipa de varf din Europa! Cand auzi de cati bani intra in visteria unei banci, nu poti sa nu te gandesti pe ce s-au dus- pe mancare si bautura! O spun chiar cei care au contribuit la cele 50 de milioane de euro!

Unii au cheltuit in 3 zile la Mamaia, cat ar fi facut-o intr-o saptamana la Saint-Tropez! Luxul in care s-a lafait George,

de exemplu, l-a scuturat de bani. A venit pe litoral cu o masina decapotabila, cu care a facut furori si s-a distrat pe cele mai scumpe plaje.

Comerciantii si administratorii de cluburi sau plaje isi freaca mainile de bucurie. Incasarile din weekend au depasit toate asteptarile! „ Cel mai aglomerat weekend de oana acum, noaptea cu furtuna, clubul a fost full, iar a doua zi, chiar daca nu a fost vremea buna, lumea a iesit pe plaja… ”.

Ne spune un manager de club si plaja.

Au mancat, au baut, au petrecut si, la finalul minivacantei, au plecat spre case! Pana si asta i-a ars la buzunar! In cozile infernale inspre autostrada, benzina bolizilor a costat mai mult decat un sejur la doua stele: „ 25 de litri la suta ”, o spune, nu tocmai fericit, un turist prins in ambuteiaje.

##VIDEO119902##

Nu este cazul sa va impacientati daca nu ati fost inca la mare! De astazi, romanii care mai au bani pusi la saltea, pot profita de o noua oferta

scoasa la bataie de agentiile de turism, pentru ultimele saptamani de vara pe litoral.

Putem alege un hotel, printr-o agentie de turism si sa gasim o oferta care sa ne aduca o noapte in plus sau doua. Genul de vacanta unde iti iei 5 nopti si primesti 6, sau 6 nopti si primesti 8 ”, afirma presedintele ANAT, Corina Martin.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Daca vi se pare scump, incercati in luna septembrie, cand preturile scad odata cu mercurul din

termometre. „ Maine lansam la vanzare in agentiile de turism Litoralul pentru toti, tarifele sunt exact cele din perioada de inceput de vara si, practic, incepe de la 1 septembrie pana la 15 octombrie. ” (presedintele ANAT, Corina Martin). Orice ati alege pentru vacanta dumneavoastra pe litoral, bine ar fi sa va grabiti! Ofertele se vand ca painea calda, iar locurile la cazare sunt limitate!

 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.