Miniburgeri de curcan
Cost estimativ: 35 lei pentru 6 persoane
Ingrediente
1 kg carne tocata curcan
2 cepe rosii
Sare, piper, ulei de masline
3 linguri ketchup dulce
O legatura verdeata
O salata verde
2-3 rosii
12 chifle mici sau 6 obisnuite (de preferat integrale, cu seminte)
Mod de preparare
S e asezoneaza carnea cu sare si foarte putin piper, o lingura ulei de masline, ketchup si se adauga jumatate de ceapa si verdeata
tocate marunt. Se amesteca bine si se lasa la rece cateva minute.
Intre timp, se taie chiflele in jumatati, salata se rupe in bucati potivite (in functie de chifle), ceapa se taie rondele, iar rosiile se taie felii rotunde.
Se scoate carnea de la rece, se formeaza chiftele rotunde de dimensiunea chiflelor, dar de 1,5 cm grosime, care se frig cate 7-8 minute pe un gratar incins, avand grija sa se patrunda la mijloc.
Se frig si chiflele putin, apoi se umplu cu chiftele, se adauga ceapa rosie, rosii si salata.
Ingrediente
1 kg carne tocata curcan
2 cepe rosii
Sare, piper, ulei de masline
3 linguri ketchup dulce
O legatura verdeata
O salata verde
2-3 rosii
12 chifle mici sau 6 obisnuite (de preferat integrale, cu seminte)
Mod de preparare
S e asezoneaza carnea cu sare si foarte putin piper, o lingura ulei de masline, ketchup si se adauga jumatate de ceapa
si verdeata tocate marunt.
Se amesteca bine si se lasa la rece cateva minute.Intre timp, se taie chiflele in jumatati, salata se rupe in bucati potivite (in functie de chifle), ceapa se taie rondele, iar rosiile se taie felii rotunde.
Se scoate carnea de la rece, se formeaza chiftele rotunde de dimensiunea chiflelor, dar de 1,5 cm grosime, care se frig cate 7-8 minute pe un gratar incins, avand grija sa se patrunda la mijloc.
Se frig si chiflele putin, apoi se umplu cu chiftele, se adauga ceapa rosie, rosii si salata.
Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta