Ministerul Afacerilor Interne, mesaj emoționant cu ocazia Zilei Internaționale a Animalelor. Povestea curajoasă a lui Enzo

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 04 iul 2023, 04:50

Ministerul Afacerilor Interne, mesaj emoționant cu ocazia Zilei Internaționale a Animalelor. Povestea curajoasă a lui Enzo

Sursa: Facebook

Astăzi, 4 octombrie, este Ziua Internațională a Animalelor. Ministerul Afacerilor Interne a postat o imagine foarte frumoasă, cu doi dintre angajații de nădejde ai Jandarmeriei, iar surpriza este că unul dintre ei este chiar un patruped.

Astăzi, 4 octombrie, se serbează Ziua Internațională a Animalelor. Enzo face și el parte din angajații Jandarmeriei și are un rol foarte bine stabilit.

Enzo, ajutorul de nădejde pentru Ministerul Afacerilor Interne

Enzo este un câine de doar un an și două luni, dar care are un rol foarte bine conturat în Jandarmerie. Acesta și Ana Maria se antrenează în fiecare zi, pentru a fi cei mai buni camarazi în misiunile de patrulare-intervenție.

În ciuda faptului că Enzo și Ana Maria fac echipă de puțin timp, aceștia se înțeleg de minune și vor avea doar rezultate pozitive în misiunile în care vor lucra împreună.

„Ei sunt Ana Maria și Enzo și, deși formează o echipă de mai puțin de un an, au legat o strânsă prietenie.

Citeste si: Accident pe Aeroportul Otopeni! O autospecială de pompieri s-a răsturnat. Cum a fost posibil

În urmă cu un an, imediat după absolvirea Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi din Drăgășani, Ana a fost repartizată în București, unde a primit, spunem noi, cel mai frumos cadou, pe Enzo. I s-a spus de atunci că vor face cea mai bună echipă și nu au greșit.

Enzo are un an și două luni, este loial, curajos, protector și zilnic se antrenează alături de Ana, pentru a deveni un adevărat partener de nădejde în misiunile de patrulare-intervenție.

Unii ar spune că este doar un câine simpatic, însă noi îl considerăm un adevărat camarad, care și-a câștigat deja locul în echipa noastră!

 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Astăzi, de Ziua Internațională a Animalelor, să le urăm un sincer « La mulți ani! » tuturor sufletelor care ne fac viața mai frumoasă”, a postat Ministerul Afacerilor Interne, pe contul de Facebook.

Foxy, partenerul perfect în depistarea substanțelor interzise

Foxy este un alt patruped, dar care are trei ani și lucrează alături de Sorina, de tot atâta timp, în depistarea substanțelor interzise.

Pe 2 octombrie, la ora 02:30, în Sighetul Marmației, o mașină în care se aflau patru tineri este oprită. Tinerilor li se spune că se vor efectua teste pentru consumul de alcool și de substanțe interzise, după care va urma „Testul Foxy”.

Deși șoferul nu consumase nimic, tinerii au ascuns atât în haine, cât și în mașină, pliculețe ce conțineau substanțe interzise. Foxy le-a mirosit imediat, chiar dacă cei patru tineri au încercat să se eschiveze.

Citeste si: Cine este băiețelul din Arad, găsit înecat în râul din spatele casei! Copilul suferea de autism, iar mama îl abandonase

După doar o oră, Foxy descoperă, într-un termos, într-o altă mașină, două pliculețe ce conțineau și ele substanțe interzise.

„Nasul lui Foxy nu dă greș! Și sperăm ca experiențele trăite de tinerii noștri să servească drept exemplu pentru toți cei care au asemenea planuri!”, a transmis Ministerul Afacerilor Interne pe contul de Facebook.