Ministrul Afacerilor Interne, despre aglomeratie de pe DN 1: "Poate reusim sa stabilim un drum cu SENS UNIC"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:14

Ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, a comenta, joi, problema aglomeratiei din trafic de pe DN1 Brasov - Ploiesti spunand ca din punctul sau de vedere exista o solutie, stabilirea unui dru cu sens unic intr-o directie si a altuia in cealalta.

"Poate exista o solutie, n-am discutat-o. Poate reusim sa stabilim un drum cu sens unic intr-o directie si altul in alta directie. Nu stiu, sa vedem. Macar s-ar mai putea fluidiza cat ar fi necesar, sase luni, un an", a spus Stroe, raspunzand unei intrebari legate de problemele in trafic de pe ruta Brasov-Bucuresti.

 

Traficul rutier pe DN 1Brasov- Ploiesti, dar si pe D 1A Brasov- Sacele- Cheia- Ploiesti s-a desfasurat bara la bara, ore in sir, dupa ce peste 10.000

de turisti si-au petrecut Revelionu pe Valea Prahovei. 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

S-a circulat cu dificultate si joi, la pranz, formandu-se coloane de masini pe sensul de urcare inspre munte, intre Comarnic si Nistorsti, dar si in zona statiunilor.