Ministrul de externe,Titus Corlatean cere Germaniei explicatii clare pentru RESPINGEREA Romaniei de a intra in spatiul Schengen VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 07 nov 2020, 09:25

Decizia privind intrarea tarii noastre in spatiul Schengen ar trebui sa fie luata la sfarsitul acestei saptamani.

Numai ca ieri, ministrul german de interne a precizat ca daca in urma votului din cadrului reuniunii ministrilor de Justitie si Afaceri Interne, Romania si Bulgaria vor fi admise, "intrarea acestora va fi împiedicata prin veto-ul german".

 Numai ca ieri, ministrul german de interne a precizat ca daca in urma votului din cadrului reuniunii ministrilor de Justitie si Afaceri Interne, Romania si Bulgaria vor fi admise, "intrarea acestora va fi împiedicata prin veto-ul german".


Anterior reactiei dure a ministrului Stroe, un alt ministru roman, cel de externe, a precizat ca o eventuala amânare a aderarii României la Schengen va afecta "credibilitatea procesului", iar tara noastra ar putea sa nu mai fie interesata si doar sa astepte o invitatie de la Uniunea Europeana.  Presedintele Traian Basescu s-a delimitat de afirmatiile ministrului de Externe, Titus Corlatean. 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.