Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, depistată pozitiv cu noul coronavirus. Primele declarații: „Chiar nu îmi dau seama cum s-a întâmplat.”

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 19 nov 2020, 17:23
Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, are coronavirus
Sursa: Facebook

Noul coronavirus face victime și în Guvernul României. Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anunțat că a fost testată pozitiv cu COVID-19.

Cel mai recent bilanț anunțat de autorități arătă că, până astăzi, 393.851 de persoane au fost diagnosticate cu noul coronavirus, iar printre ele se află și ministrul Muncii, Violeta Alexandru.

Violeta Alexandru, primele declarații după ce a fost confirmată cu noul coronavirus

Deși s-a infectat cu COVID-19, ministrul Muncii a ținut să precizeze că își va continua activitatea de acasă și că nu va neglija problemele importante ale ministerului, ba mai mult decât atât, pentru că timpul îi va permite, acum va fi și mai atentă la detalii.

Violeta Alexandru a anunțat prin intermediul unei postări pe Facebook că se simte bine în prezent, că va urma tratamentul prescris de medic, precizând că nu știe când și unde s-a infectat cu noul coronavirus.

Citeste si: Cum vor ajunge bonurile de masa la pensionari. Violeta Alexandru: "Un mic sprijin pentru pensionarii la care ma tot gandesc"

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Am atât de multă treabă (și îmi și place ceea ce fac) încât, chiar și cu acest rezultat pozitiv la testul pentru covid, voi continua să muncesc de acasă. Voi fi chiar mai activă și mai eficientă, la Minister se mai întâmplă să mă întrerup des pentru că apare o urgență și dacă tot sunt acolo, întrerup ce fac și o rezolvăm. Parte dintre aceste urgențe (așa e viața la Ministerul Muncii, cu urgențe zilnice) vor fi acum preluate de echipa de conducere a Ministerului.

Adevărul este că am tras mult, mai ales în ultima perioadă. Cu toate măsurile de protecție, este adevărat. Nu îmi amintesc, chiar stăteam să mă gândesc, să fi neglijat măsurile de protecție. Chiar nu îmi dau seama cum s-a întâmplat; mă voi comporta, în continuare, în mod responsabil.

Am puțin mai multă liniște în perioada zilelor următoare ca să trec prin toate, absolut toate evaluările și verificările pe care le-am cerut instituțiilor pe care le coordonez.

Voi fi la telefon pentru a ajunge la rezultatele la care nu renunț până în ultima zi de mandat. Sunt și voi rămâne activă. Se pot aștepta colegii din instituțiile din țară să fiu și mai curioasă acum că am mai multă liniște ca să mă uit peste informațiile cerute. Să vă așteptați la multe informații utile aici. Inclusiv despre campania PNL București care se desfășoară în online exact așa cum suntem noi – cei din PNL București: decenți, serioși, cu determinarea de a face treabă pentru Capitală.

Voi urma tratamentul indicat.”, a anunțat ministrul Muncii, Violeta Alexandru, pe contul de Facebook.

Citeste si: Ministrul Muncii, Violeta Alexandru: "Vom putea acorda zile libere plătite pentru unul dintre părinți"

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, joi, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.