Ministry Of Sound - Umek, Nick Warren, Adrian Eftimie, Syos

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:23

Xteria DANCE organizeaza evenimentul Ministry of Sound World Tour cu un line-up de exceptie, o locatie impresionanta si o atmosfera de legenda. UMEK, Nick Warren, Adrian Eftimie si Syos vor fi cei care vor tine Turbohalle in picioare o noapte intreaga, pe 12 mai 2012, incepand cu orele 22:00!

Ministry of Sound este cel mai important brand al industriei dance din lume, cu peste 800 evenimente pe an si 600.000 participanti in lumea intreaga. in peste 20 ani de activitate Ministry of Sound a vandut peste 50 milioane de albume, in prezent avand vanzari de 2 milioane de albume anual. Clubul Ministry of Sound din Londra este cel mai cunoscut din lume si primeste anual peste 250.000 fani ai muzicii dance.

 

UMEK este DJ-ul si producatorul sloven ce se bucura de o uriasa popularitate in randul fanilor tech house si techno, site-ul topdeejays.com plasandu-l pe locurile 2 si 3 pentru respectivele categorii de muzica. UMEK este o adevarata legenda in scena dance de aproape 20 ani de activitate. in cadrul evenimentului Ministry of Sound, organizat de Xteria DANCE invitatul special va mixa 3 ore.

 

Nick Warren este britanicul ce face parte din clubul select al DJ-ilor si producatorilor ce au intrat deja in istorie.

Cu o cariera de peste 20 ani, 8 albume si turnee in toata lumea, Nick Warren va aduce la Bucuresti cele mai bune piese progressive si tech house, toate sub forma unui set incredibil de 2 ore, iar   influentele Global Underground, Cream, The Soundgarden si Renaissance vor incanta fanii.

 

Adrian Eftimie este cunoscut publicului autohton si nu numai prin piese precum “No Side Effect”, “Black Sea Coast” si “Elevation”, dar si pentru seturile sale ce au ajuns si in clubul Turnmills, Londra.

Colaborari cu artisti precum Alex Gaudino si Sasha l-au facut cunoscut unui public mai larg, iar acestea au dus la o colaborare intre Adrian si Ministry of Sound. Pe 12 mai Bucurestiul va simti atmosfera Ministry of Sound prin setul lui Adrian Eftimie!

 

Syos este cunoscut si sub numele „The robot puts party on fire”, insa identitatea sa nu este cunoscuta publicului. Costumul sau unic contine un sistem integrat de elemente pirotehnice, LED-uri multifunctionale si un mecanism ce il ridica deasupra publicului.

Syos inseamna show total!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

 

 Biletele si invitatiile evenimentului amanat Ministry of Sound World Tour din 18 februarie pot fi folosite de catre posesorii acestora pentru a participa la evenimentul din 12 mai.

 

Bilete in avans disponibile incepand de luni, 2 aprilie, prin: www.myticket.ro, magazinele Diverta,  www.bilete.ro si in oficiile Postei Romane semnalizate “bilete.ro”, www.biletoo.ro, magazinul biletoo.ro din Unirea Shopping Center si statia de metrou Unirii 1.

 

Pretul unui bilet cumparat in avans este de 35 lei, iar in seara evenimentului, la intrare va fi de 50 lei, in limita locurilor disponibile. Avand in vedere vanzarile anterioare, pentru actualul eveniment sunt puse in vanzare numai 2.000

bilete