Minodora a slabit 12 kg in doua luni. Uite ce regim va tine de sarbatori! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:12

Cantareata a venit in cadrul emisiunii "Draga mea prietena" afisand un nou look. Mult mai supla, Minodora a declarat ca inca mai are de dat jos cateva kilograme.

Si-a propus ca pana in luna martie a anului viitor sa revina la silueta pe care o avea inainte sa nasca. Minodora a dezvaluit ca a slabit 12 kg in doar 2 luni. Regimul a fost strict supravegheat de un nutritionist.

De Craciun artista a pregatit bucate alese. Carne de porc mai putina, mai mult carne de pui si multe legume. Salata de boeuf nu va contine cartofi. Acestia vor fi inlocuiti de pastarnac.
Ca desert, artista va manca dulciuri fara zahar, pregatite dupa reteta unui nutritionist.

La capitolul alcool, Minodora nu stie daca va servi deoarece vinul sau orice alta bautura alcoolica contine foarte multe calorii.

 

Taguri:

Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.