Minodora are plobleme dupa operatie: "Din cauza efortului, mi s-a umflat partea dreapta a burtii"

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:56

Minodora a slabit extrem de mult, dar acest lucru i-a creat putin probleme pentru ca pielea ramasa in surprlus nu arata deloc bine.

Asa ca, artista, a apelat la un estetician pentru a scapa de probleme.

Doctorul a operat-o si i-a dat si sfaturi pentru recuperare. Din nefericire, Minodora nu prea l-a ascultat si in loc sa se odihneasca, ea a mers sa sustina concerte in Spania. De aici pana la probleme n-a fost decat un pas. 

" Domnul doctor m-a ajutat sa ma pot uita in oglinda cu placere.

Eu nu am avut dureri cumplit nici a doua, nici a treia zi. Am avut doar un disconfort, pentru ca e normal. Din cauza efortului, mi s-a umflat putin partea dreapta a burtii. Eu am slabit 25 de kilograme si burta arata urat. Grasimea aia nu era estetica deloc. Am avut peste 100 de kilograme si grasimea aia a stat undeva, nu? La mine, nu e constructia sa fiu eu 90-60-90, dar vreau sa fac sport, sa ma mentin, asa, mai robusta, cum sunt eu",  a spus Minodora despre operatia la care a fost supusa!

Vezi cum arata acum vedeta!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”