Minodora, primele declarații în lacrimi după ce și-a pierdut mama! „Când mama a murit, eu eram pe litoral, cântăm” Artista a explicat de ce a ținut totul secret, timp de 6 săptămâni!

Author: Ana Filip
Actualizat: 28 sep 2022, 00:28
Foto(4)

Cu lacrimi în ochi și vizibil afectată, Minodora și-a făcut prima apariție la TV, după ce și-a pierdut mama.

Minodora se numără printre cele mai talentate și apreciate artiste de muzică de petrecere din România. Cu o carieră fulminantă în muzică, Minodora a cucerit publicul cu melodiile sale încă de la debutul ei pe piață muzicală, în urmă cu două decenii și continuă să își surprindă fanii cu noi cântece de suflet. De curând celebra artista a trecut prin cea mai dificilă și tristă perioada a vieții sale, deoarece și-a pierdut mama, cea mai importantă persoană din viață ei.

Minodora, primele declarații în lacrimi după ce și-a pierdut mama! „Când mama a murit, eu eram pe litoral, cântăm”

Minodora traversează cu mare amărăciune în suflet perioada de doliu. Chiar dacă inițial și-a dorit să afle nimeni despre pierderea cutremurătoare din viața sa, în cele din urmă celebra artista a decis să dezvăluie și în spațiul public prin ce momente grele trece după decesul mamei sale.

Mama cântăreței a murit în urmă cu șase săptămâni, mai exact pe 12 august, însă aceasta a vrut să țină totul în secret deoarece nu și-a dorit compasiune din partea nimănui în aceasta perioadă grea, ci a preferat să își trăiască suferință în liniște in sânul familiei sale.

Citeste si: Minodora, secretul unei siluete de invidiat. Artista a slăbit 40 de kilograme. Ce trucuri a folosit vedeta pentru a ajunge la greutatea ideală

Invitată în platoul emisiunii Teo Show, Minodora a povestit cu lacrimi în ochi prin ce momente dificile trece după pierderea mamei sale. Deși artista și familia ei se așteptau că sfârșitul mamei sale să se apropie deoarece suferea de o formă avansată de diabet, Minodora a mărturisit că nu s-a simțit deloc pregătită și că a fost de-a dreptul îngenunchiată de suferință.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Minodora a mai mărturisit și faptul că în clipă în care mama ei a decedat, ea se află pe litoral unde susținea un concert, deoarece a fost nevoită să își onoreze contractele. Și în plus mama ei o sfătuise în ultimele luni de viață să nu își neglijeze carieră, chiar și când ea nu va mai fi, ci să continue să cânte și să își facă meseria așa cum a făcut-o până acum, cu aceeași dăruire.

„Am preferat să țin pentru mine pentru o perioadă de 6 săptămâni, pentru că s-au împlinit 6 săptămâni de când am pierdut-o pe mică, pe mama, pe păpușa noastră, pe dragostea familiei noastre, suportul și puterea noastră. A fost bolnavă, nu a mai rezistat.  Din aprilie a început totul și pe 12 august am pierdut-o. Eu eram pe litoral, cântam.

Ea mi-a spus întotdeauna: «Minodora, tu trebuie să-ți faci meseria. Chiar și în momentul în care nu mai sunt, faci ce trebuie făcut și dacă imediat după ai de cântat, te duci și cânți, să nu aud că nu mergi să cânți!»(...) Mama a suferit de un diabet grav de 25 de ani. Diabetul atacă foarte mult, mai ales că era și pe insulină.”, a declarat Minodora.

Citeste si: Minodora, în lacrimi după moartea mamei ei! Se afla pe scenă atunci când aceasta și-a dat ultima suflare! Care a fost ultima dorință a femeii: „Ea mi-a spus întotdeauna”