Minodora supusă la testul groazei! Ce i-a pregătit Andreea Mantea artistei: ”Credeam că ești prietena mea...”

Author: Ana Dinu
Actualizat: 23 iul 2022, 05:35
Andreea Mantea, test de groaza pentru Minodora

Andreea Mantea pornește într-o nouă aventură în emisiunea ”Trăiri alături de Andreea Mantea”, de această dată acasă la buna sa prietenă Minodora. Vedeta a supus-o pe artistă la un test al groazei, răspunde la întrebări incomode, ori mănâncă din mâncărurile dezgustătoare.

Andreea Mantea ne poartă pașii, în această seară, într-o nouă aventură, de această dată cu totul inedită. Vedeta o vizitează pe una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, Minodora. Vedeta i-a pregătit o surpriză de zile mari prietenei sale, care a rămas îngrozită de ce se afla în sufrageria sa.

Minodora, supusă la testul groazei. Artista a rămas îngrozită

Andreea Mantea s-a gândit să-i ofere prietenei sale o experiență inedită, pe care să nu o uite prea curând.

Vedeta, foarte curioasă din fire, s-a gândit să o supună pe Minodora la un test, pentru a afla cât mai multe lucruri despre ea. Așa cum ne-a obișnuit, Andreea Mantea nu alege niciodată calea ușoară, așa că Minodora trebuie să răspună la cele mai incomode întrebări, ori va mânca din cele mai oribile mâncăruri pe care gazda emisiunii ”Trăiri alături de Andreea Mantea” i le-a pregătit.

Andreea s-a gândit la o masă cu totul diferită, pentru buna ei prietenă, cu mâncăruri mai puțin comestibile pentru a o impulsiona să răspundă la cele mai incomode întrebări.

Minodora a rămas îngrozită de ce masă i-a pregătit Andreea.

Minodora: ”Doamne, urât maxim.”

Andreea: ”Este pur, pur, pur românesc, este pur tradițional românesc.”

Minodora: ”Vai, cum să stau cu mațele astea în față.”

Andreea: ”Nu sunt mațe măi, e creier pane.”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Andreea Mantea, test de groază pentru Minodora: ”Regulile acestui joc sunt foarte simple…”

Minodora nu se aștepta ca Andreea să-i pregătească un astfel de prânz, ba chiar a șocat-o când a vazut ce mâncăruri se află pe masa ei.

”Mamă, vomit direct, nici nu am mâncat nimic până la ora asta.”,  a spus Minodora.

Ce joc i-a pregătit Andreea Mantea artistei 

Andreea Mantea i-a pregătit Minodorei un test al groazei, dacă artista va refuza să răspundă la întrebări va trebui să guste din bucatele pregătite de ea, cocktail de ouă, creier pane și multe alte delicatese.

”Ascultă-mă puțin, deci acolo avem un cap de miel fiert în vin alb cu un strop de usturoi verde, o împletitură de cozi de oaie unse cu untură de rață, rață guralivă, au crescut împreună în același obor și de asta le-am unit. Uite ai târtițe de pui, pentru că eu am vrut să-ți aduc și desert, dar nu am găsit, și atunci nu am putut să-ți aduc doar inimi trase în ciocolată...târtițe

de pui mângâiate de ciocolată.”, a spus Andreea Mantea.

”Ce naiba măi Andreea, am crezut că ești prietena mea, tu îți bați joc de mine.”, i-a spus Minodora prietenei sale.

Citeste si: Andreea Mantea, intrebari incomode si riscante pentru Minodora! "Ce mi-a stricat ziua femeia asta! Nu te gasesc eu pe undeva in aceasta viata!" Aflati cum va reactiona artista, LUNI, 29 martie, de la 23:15, la Kanal D!

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.