Minoră dispărută. Joița Alexia Maria, în vârstă de 13 ani, este de negăsit, iar autoritățile cer ajutorul oamenilor

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 21 dec 2023, 01:30

Poliția Capitalei a fost sesizată, luni, 20 martie cu privire la dispariția unei minore în vârstă de 13 ani

Sursa: Facebook

Joița Alexia Maria, în vârstă de 13 ani, este dată dispărută, după ce a plecat la școală dar nu s-a mai întors acasă. Autoritățile roagă oamenii ca orice indiciu și informație cu privire la adolescentă să fie raportate la Poliția Capitalei.

Joița Alexia Maria a plecat spre școală, dar nimeni nu a mai văut-o și nu a mai vorbit cu ea de atunci. Dispariția fetei a fost anunțată ieri, 20 martie.

Minoră de 13 ani, dată dispărută

Poliția Capitalei a fost sesizată, luni, 20 martie cu privire la dispariția unei minore în vârstă de 13 ani. Aceasta locuia în Sectorul 5 al Capitalei și se îndrepta spre școală, dar nu a mai ajuns la destinație.

Joița Alexia Maria are 1,64 metri înălțime, 60 de kg, ochi căprui și părul șaten. În ziua dispariției, aceasta era îmbrăcată cu: un hanorac alb, care avea un imprimeau în partea frontală, o pereche de pantaloni maro și avea cu ea un ghiozdan gri, în care erau caietele și manualele școlare.

Autoritățile roagă orice persoană care poate oferi indicii despre locul în care se află sau care a văzut-o să sune imediat la 112 și să anunțe Poliția Capitalei.

Citește și: Codul Muncii va fi modificat: Părinții care își cresc singuri copiii nu vor mai fi obligați să lucreze pe tura de noapte

Un bărbat de 40 de ani a fost găsit fără suflare după șase săptămâni

Constantin Costea a fost dat dispărut pe data de 4 februarie, în Roma, în zona Borghesiana. După o lună și jumătate, trupul neînsuflețit al acestuia a fost descoperit în localitatea Tivoli, pe un câmp, în stare avansată de descompunere.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Pe data de 4 februarie 2023, Constantin Costea i-a spus mamei sale că merge la tutungerie, dar, după ce au trecut mai multe ore, acesta nu a mai apărut acasă. Două zile mai târziu, bărbatul a fost găsit, urmând să fie transportat la spitalul din Tivoli.

După ce a fost externat și a plecat acasă, nimeni nu a mai auzit nimic de el, până când descoperirea macabră a fost făcută pe data de 17 martie. „Știe să ia mijloacele de transport, astfel că ar fi putut ajunge oriunde cu autobuzul sau metroul, dar este un om fragil și nu este violent”, a transmis familia acestuia.

Citește și: „Repede, că au omorât copiii”. Doi minori din Gorj au ajuns în stare gravă la spital, după ce un TIR a strivit mașina în care se aflau

În urma primei examinări, care a fost realizată de medicul legist, a fost exclusă varianta unei crime, deoarece, pe trupul acestuia, nu exista nicio urmă de violență. Cel mai probabil, ceea ce i-a adus sfârșitul bărbatului a fost reprezentat de: problemele de sănătate pe care le avea, frigul și foamea.

Mai mult decât atât, trupul neînsuflețit se afla într-o stare de descompunere avansată, iar autopsia urmează să spună exact ceea ce l-a ucis.