Minora gravida cu cantaretul de 52 de ani sufera enorm ca parintii o reneaga! "E un moment delicat in viata mea, am nevoie de ajutorul vostru, de un sfat"

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 sep 2020, 23:15

Valentina si Marinel s-au intors acasa, la Rovinari. Au venit la Bucuresti pentru a-si spune povestea, pentru a da detalii despre cum s-au cunoscut si cum au ajuns sa fie impreuna. El are 52 de ani, ea doar 17.

Minora gravida cu o fetita sufera enorm ca nu isi cunoaste parintii biologici, iar parintii adoptivi o reneaga dupa ce i-a facut din ras in toata Romania!


Marinel: Am avut ocazia sa imi spun punctul meu de vedere despre relatia mea cu Valentina

Valentina: Imi lipsesc parintii naturali. As fi vrut sa am ocazia sa ii cunosc. Pana si parintii adoptivi imi lipsesc.
E un moment delicat in viata mea, am nevoie de sprijin, de sfaturi. Sper sa gasesc o cale sa vorbesc cu ei. Ma doare ca nu ii am alaturi de mine. Il am pe Marinel, dar tot ma simt a nimanui!


Mama, tata, am mare nevoie de voi! Urmeaza un pas important in viata mea: voi deveni mama la randul meu! Sper ca ne vom gasi, daca sunteti in Romania, am nevoie de ajutorul vostru.


As vrea sa gasim o cale de impacare, sa incercam sa comunicam, sa nu mai fie aceasta 'bariera' intre noi. As vrea sa va vedeti nepotica

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Marinel: "Cei care nu sunt de acord sa isi vada de viata lor.
Nu ma intereseaza parerea lor. Pana la urma dragostea nu are varsta. Eu vreau sa am grija de ea. Cat voi trai, voi avea grija de ea! Vom creste impreuna acest copil!
Am avut curaj sa ies sa vorbesc despre acest subiect. Mi-am asumat raspunderea, totul a fost din dragoste!
Copiilor cred ca le este rusine cu mine. Totusi, ei sunt ai mei, sunt tatal lor orice s-ar intampla! Eu ii iubesc!"

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.