"Minți!" Aleyna, pusă la zid de băieții din Casa iubirii. Ce se întâmplă, de fapt, între ea și Marius? Nu ratați o nouă ediție incendiară miercuri, 13 martie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 12 mar 2024, 19:02

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” are loc miercuri, 13 martie, la Kanal D. Aleyna este acuzată că minte în legătură cu Marius.

Miercuri, 13 martie, telespectatorii Kanal D România vor avea parte de o nouă ediție incendiară a emisiunii “Casa iubirii”. Iată ce urmează să se întâmple mâine în cadrul competiției și ce acuzații își aduc concurenții!

Citește și: Giuly, mai îndrăgostită ca niciodată de Robert! „Mă faci să zâmbesc” Postările care o dau de gol pe concurenta din Casa Iubirii

Aleyna, pusă la zid de băieții din Casa iubirii

Este o săptămână agitată în Casa iubirii, iar lucrurile nu par să se liniștească nici în ediția de miercuri, 13 martie. Fanii emisiunii vor avea parte de o ediție palpitantă la “Casa iubirii”, deoarece lucrurile nu par să se liniștească între concurenți.

Conflictele dintre Aleyna și Marius nu încetează să apară nici mâine. Astfel, apar din nou tensiuni în Casa iubirii, băieții vor răbufni în această ediție și o vor pune pe Aleyna la zid.

Băieții din Casa iubirii susțin că Aleyna minte atunci când spune că nu îl place pe Marius. Mai mult, această idee că bruneta are sentimente pentru Marius este alimentată chiar de concurent.

Robi:'' Aleyna, mie mi se pare că te-ai încurcat un pic în minciuni.''

Aleyna:'' Bine, puteți vorbi, vă ascult, nu vă răspund.''

Robi:  ''De-a lungul timpului, tu nu ai explicat nimic și Ștefan nu ți-a cerut nicio explicație.''

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Marius:'' E singura greșeală?''

Aleyna:'' Da! Eu ți-am zis de la început că nu îmi place de tine. Ți-am zis-o într-un mod frumos...''

Patrick:'' Mie mi se pare că minți.''

Aleyna:'' Doamne! Știți voi ce simt?''

Patrick:  ''Nu avem probe, dacă aveam probe că minți, arătam!''

Cum se vor termina conflictele dintre concurenți, dar și ce acuzații vor face, poți afla în ediția de miercuri. Totodată, rămâne de văzut ce se va întâmpla și cu ceilalți concurenți din Casa Iubirii.

Citește și: Ștefan pune piciorul în prag și vrea să lămurească situația creată în jurul Aleynei și a lui Marius! S-au căutat sau nu cei doi concurenți în mediul online? Iată ce reacții s-au iscat în Casa iubirii

Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine, 13 martie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D.