Minune aviatică! Un copil român s-a născut în avion, în timpul zborului! A fost necesară aterizare de urgență în Praga

Author: Lavinia Medrea

A fost necesară aterizare de urgență în Praga

Sursa: PixaBay

Minune într-un avion! O româncă a născut un băiețel în timpul zborului. A fost nevoie de aterizare de urgență în Praga.

Un avion care efectua o cursă între Birmingham și București a aterizat de urgență pe Aeroportul Václav Havel din Praga pe 30 decembrie, după ce o femeie aflată la bord a născut un băiat.

Un copil român s-a născut în avion, în timpul zborului

După aterizarea la Praga, mama și copilul  au fost preluați de paramedici și duși la spitalul din Motola, ambii fiind în stare bună.

Informațiile au fost oferite de Michal Procházka și Petra Homolová de la Serviciul de salvare al Asociației Samaritenilor din Republica Cehă, care asigură un serviciu medical permanent pe aeroportul Ruzyne.

Citește și: Ancheta în cazul bebelușului care a murit după ce s-a înecat în apa de la cristelniță la botez. Ies noi detalii la iveală

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Un avion cu destinația București, în care a avut loc nașterea, a aterizat în siguranță aici. Mă bucur că mama și bebelușul sunt bine și le doresc multă sănătate”, a declarat, pe Twitter, șeful aeroportului din Praga, Jiří Pos.

Mama și copilul născut în avion au primit îngrijiri medicale în Motola

Aeroportul din Praga a primit informații despre devierea unui avion care se îndrepta din Marea Britanie spre România din cauza unei nașteri la bord, la ora 01:14.

La o distanță de 12 minute, a venit vestea că atât mama, cât și băiatul nou-născut sunt bine, a precizat Michal Procházka. La scurt timp după ora 02.30 dimineața, avionul a aterizat la Praga, iar femeia și nou-născutul ei au fost duși la Motol. „La ora 02:17, avionul și-a continuat drumul spre București”, a adăugat Michal Procházka.

Citește și: Cum se simte Emily Burghelea după ce a născut a doua oară. Anunțul îngrijorător făcut de soțul ei: „E destul de rău”

 Petra Homolová  a declarat că băiețelul născut în timpul nopții la bordul avionului cântărește 2,75 kilograme. Mama este româncă și ambii erau într-o stare bună după aterizare, ulterior au fost îngrijiți de paramedici la Motola.

@faneflorea Minunea din avion sa nascut in avion #PepsiApplePieChallenge #fypシ゚viral🖤tiktok☆♡🦋myvide #CapCut #bucurestiromania🇷🇴 #fypシ゚viral hai cu fallow si cu ultima parte🙏 #fypシ゚viral ♬ sunet original- FNE❤️