Minune intr-o localitate din Covasna! Iata ce piramida are unul dintre primari in curte

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:08

Minune intr-o localitate din Covasna. In curtea unui primar a rasarit o constructie despre care lumea e convinsa ca te incarca energetic.

Are forma unei piramide iar oamenii nu numai ca se minuneaza, dar sustin ca le da si puteri. Ei, nu chiar toti. Un lucru este, insa cert: pelerinajul tine de dimineata pana seara.

Spre piramida din Haghig nu energiile te calauzesc, asa cum am putea crede, ci indicatoarele de pe stalpi. Mai ceva ca in cazul unui obiectiv turistic, una dintre placute o depaseste in importanta pe cea a politiei.

Ultimul indicator risipeste misterul: este asezat strategic, chiar in  poarta primarului. Zambitor, un localnic ne invita sa vedem minunea!

Insusi edilul ne conduce spre asa-zisul templu. Piramida se ridica semet, pe gazonul tuns la fir. Constructia din sticla, despre care unii spun ca vindeca miraculos, a rasarit in curtea primarului acum 4 ani. Edilul a tocmit un mester pentru ridicarea ei, iar cand vine vorba de laude, nu si le asuma.
Recunoaste ca ideea nu a fost a lui, ci a unui indrumator spiritual.

Locul nu l-a ales, ci l-a simtit. Piramidei i s-a dus vestea in mai toata tara. Chiar si-asa, primarul spune ca nu vede in asta vreo afacere. Unde mai pui ca energiile nu sunt la intensitate maxima! Ca sa fie preluate cum trebuie de cel care vrea sa se vindece, primarul spune ca are nevoie de un fir special din aur, mercur si cristale.


Localnicii din Haghig s-au impartit, fara voia lor, in doua tabere. Unii merg la piramida ca la doctor, altii sunt tare suparati pe edilul lor si spun ca a uitat de problemele lumesti.

Cel mai deranjat de existenta constructiei este, insa, preotul din localitate. A vazut-o cu ochii lui, dar nimic nu-l poate convinge ca piramida face minuni.
##VIDEO110698##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.