Minune intr-o maternitate din Timisoara! Un bebelus de 950 de grame, care a venit pe lume cu 3 luni inainte de termen, respira singur VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:52

Nu cantareste nici macar un kilogram, dar are o putere de urias! Bebelusul minune i-a lasat cu gura cascata pe medicii din maternitatea din Timisoara, dar si pe mama.

Femeia a ajuns la spital in toiul noptii, acuzand dureri de burta. Initial a crezut ca a mancat ceva care i-a cazut greu la stomac. Nici medicii nu s-au gandit ca i-a venit sorocul atat de repede, la doar sase luni de sarcina.

Dupa doar 10 minute femeia a adus pe lume baietelul de mai putin de 1 kilogram. Surpriza medicilor a fost sa auda scancetul micutului si sa vada ca baietelul respira singur si are ritm cardiac normal, asemenea unui bebelus nascut la termen.


Totusi, medicii au decis sa il transporte cu o ambulanta speciala la Timisoara, pentru a beneficia de cea mai buna ingrijire.

Specialistii neonatologi spun ca putini dintre nou nascutii prematur reusesc sa supravietuiasca mai mult de cateva ore sau minute dupa nastere.

Mama baietelului a ramas internata la spitalul din Lugoj, unde medicii o tin sub supraveghere pentru ca este in stare de soc.
Femeia nu s-a interesat deocamdata de starea de sanatate a micutului, probabil de teama ca doctorii sa ii dea o veste proasta.