Minunea din Timisoara a tinut fix un an! Strada care se spala singura e plina de praf VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 10 nov 2020, 17:10

Bine ati revenit pe strada Iancu Vacarescu din Timisoara! Prima strada din Romania cu care edilii se laudau in urma cu un an ca se spala singura. Ei, nu chiar singura, ci la manevra unui muncitor iscusit.

 Cum la noi orice minune tine trei zile, ingrijitorul ori si-a pierdut dexteritatea de a manui stropitoarea de ultima generatie ori a uitat sa mai treaca prin zona. Cert e ca acum, la nici un an de la inaugurare, strada arata ca toate celelalte, doar pretul face diferenta. 

Cu alte cuvine, un milion de euro a fost aruncat pe un sistem care n a functionat decat cateva zile.
Banii reprezinta fonduri europene, de la guvern, dar si din bugetul local.

E adevarat ca suma colosala nu a fost cheltuita doar pentru sistemul de irigatie. S-au investit bani in infrastructura si montarea subterana a cablurilor. Doar ca nu s-au investit cu cap, acuza noul primar, care spune ca udatul strazii este o adevarata corvoada.

Unde mai pui ca ar mai fi nevoie de inca un om care sa discute cu trecatorii si soferii care trec prin zona si care nu vor sa -si spele masinile...
gratuit.

Una peste alata repornirea sistemului de miliarde inagurat cu mare fast de fostul primar, ar fi mai paguboasa decat angajarea unui muncitor cu furtun la purtator care sa spele din cand in cand carosabilul...

 

Taguri: