Mioara Roman a fost din nou internată la spital. Care este starea sa de sănătate: "A fost foarte greu"

Autor: Marina Ionescu

Mioara Roman, mama Oanei Roman, trece prin momente dificile și a fost nevoit să ajungă din nou pe mâinile medicilor.

Mama Oanei Roman a ajuns din nou pe mâinile medicilor. Vedeta a vorbit, pe rețelele sociale, despre starea de sănătate a Mioarei Roman.

Mioara Roman, în vârstă de 81 de ani, a ajuns din nou la spital. Mama Oanei Roman nu are o stare de sănătate tocmai bună.

Citeste si: Câți bani câștigă Oana Roman din Instagram. Suma nebănuită pe care fiica lui Petre Roman o încasează

Ce spune Oana Roman despre starea mamei sale, Mioara Roman

Problemele se țin lanț de mama Oanei. În urmă cu câteva săptămâni, Mioara Roman a fost infectată cu o formă ușoară de Covid-19, însă acum se confruntă cu alte probleme de sănătate.

De câteva luni, Mioara Roman se află într-un centru de îngrijire pentru vârstnici. Oana Roman s-a speriat foarte tare când a auzit mama ei a ajuns la spital, mai ales că foasta soție a lui Petre Roman se confruntă cu mai multe probleme de sănătate.

Citeste si: Oana Radu a primit 9000 de euro cadou de la soțul ei! Cum a sărbătorit artista ziua ei de naștere?

 

Oana Roman a ținut să împărtășească cu admiratorii săi cele întâmplate. Vedeta a povestit pe contul său de Instagram că a fost sunată de reprezentanții centrului privat unde locuiește mama sa pentru a-i spune că femeia a fost transportată la spital cu ambulanța.

Când a fost înștiințată, Oana Roman se afla în vacanță alături de Marius Elisei și fiica lor. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Deși nu a vorbit despre starea de sănătate a mamei sale, aceasta a măturisit că nu o poate vizita, însă Catinca Roman, sora mai mare a Oanei, ține legătura cu doctorul

care se ocupă de mama lor.

Sâmbătă dimineață m-au sunat de la centru să-mi spună că mama nu se simte bine și au chemat Salvarea ca să vadă de la ce! M-am speriat foarte tare pentru că a fost pentru prima oară când nu eram acasă. Și nu am avut control asupra situației.

Norocul a fost că nu era singură acasă.

Dar și dacă ar fi fost acasă cu o femeie care să o îngrijească nu ar fi fost deloc ok situația. Fiind la centru au știut ce să facă pe loc și au luat măsuri imediat.

Ei până să mă sune chemase deja Salvarea, îi luase glicemia, tensiunea etc. Pentru mine a fost foarte greu pentru că nu eram acasă. Cei de la Salvare au decis să o interneze pentru investigații.

Noi nu avem voie să mergem în vizită la mama. Sora mea a ținut legătura doar telefonic cu doamna doctor care se ocupă de mama. ”, a dezvăluit Oana Roman pe contul oficial de Instagram.

Cât plătește Oana Roman pentru tratamentele mamei sale

La începutul lunii februarie, Oana Roman a dezvăluit că tratamentele Mioarei Roman sunt foarte scumpe. Mama sa are nevoie zilnic de îngrijire medicală și de ajutorul unor cadrelor specializate.

Citeste si: Oana Roman, reacție dură după ce a fost jignită de un internaut: "Ești rău și prost"

Mioara Roman suferă de mai multe boli, printre care diabet, reumatism și Parkinson, afecțiune caracterizată prin distrugerea neuronilor producători de dopamină – un neurotransmițător extrem de important în realizarea mișcărilor.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.