Mioara Roman a fost externată ”Mâna care m-a crescut” Imaginea emoționantă postată de Oana Roman pe o rețea socială

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 01 nov 2023, 13:49

Mioara Roman a fost externată

Sursa: Instagram- Oana Roman Elisei

A ieșit soarele pe strada Oanei Roman. Vedeta le-a dezvăluit urmăritorilor săi faptul că mama ei a fost externată din spital, iar starea ei este una stabilă.

Mioara Roman a fost externată din spital în cursul zilei de astăzi. Oana Roman s-a ocupat de tot, astfel încât mama ei să se simtă cât mai bine.

Mama Oanei Roman a fost externată din spital

După mai multe săptămâni în care s-a temut că-și va pierde mama, Oana Roman zâmbește din nou. Mioara Roman a suferit o intervenție chirurgicală, iar după o perioadă de recuperare în spital, mama vedetei s-a întors la centrul de bătrâni. 

Citește și: ”Au contat foarte mult rugăciunile voastre” Oana Roman este în culmea fericirii. Ce s-a întâmplat cu mama vedetei după intervenția chirurgicală

Deși mama Oanei Roman a fost transportată cu o ambulanță, vedeta a fost lângă ea la tot pasul și a avut grijă ca mamei sale să nu-i lipsească nimic. Oana a dezvăluit faptul că mama sa este extrem de bine îngrijită în centrul respectiv și speră ca recuperarea ei să fie una ușoară și fără alte complicații.

Gata, mama a fost externată și a ajuns cu ambulanța înapoi la centru, aici unde e casa ei. Și unde este impecabil îngrijită. Am sperat la ziua asta și Dumnezeu a făgăduit să se întâmple. Sunt recunoscătoare și fericită ”, a scris Oana Roman, în secțiunea Instastory.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Oana Roman a postat o fotografie emoționantă

Vedeta a fost extrem de emoționată că-și poate strânge mama în brațe așa cum își dorește, fără aparate și fără să se afle pe patul de spital. Oana are o relație extrem de apropiată de mama ei, fiind și singura care se ocupă de îngrijirea acesteia.

Citește și: „De ce mai folosești numele Elisei dacă ai divorțat?” Oana Roman, atacată pe rețelele sociale. Cum se apără vedeta

Oana Roman a postat un video, în secțiunea Instastory, în care își strânge mama de mână. Videoclipul a fost însoțit de mesajul ” Mâna care m-a crescut. Fragilă și subțire, dar încă aici. ” Vedeta le-a mulțumit medicilor pentru grija și pentru profesionalismul de care au dat dovadă, dar și celor care s-au rugat pentru mama ei sau i-au transmis un gând bun. Oana este sigură că fără ajutorul lui Dumnezeu, această minune nu ar fi fost posibilă.

În urmă cu câteva zile, Oana Roman susținea faptul că mama ei este o luptătoare și știa că nu va ceda atât de ușor în fața bolii. În toată această perioadă, vedeta s-a temut ca nu cumva mama ei s-o părăsească, fiind unul dintre cele mai grele momente pentru vedetă din ultima perioadă.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.