Mioara Roman a fost internată în spital. Care este starea ei de sănătate în prezent

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 07 mai 2023, 00:45

Mioara Roman a fost internată în spital. Mama Oanei Roman a avut nevoie de ajutor din partea medicilor și încă se află sub observația lor. În urmă cu puțin timp, Oana Roman a făcut un nou anunț despre starea de sănătate a mamei sale.

Mioara Roman a fost internată în spital ieri, 6 august. Oana Roman este cea care a făcut anunțul prin intermediul contului său de Instagram.

Mioara Roman a fost internată în spital

Mioara Roman are mai multe probleme de sănătate, ceea ce îi dă extrem de multe bătăi de cap. Nu de puține ori, aceasta a avut nevoie de ajutorul medicilor pentru a-și reveni, iar același lucru se întâmplă și în prezent.

„Mama e la spital. Nu am putere să fiu cu voi aici. Doamne ajută să fie bine!”, a postat Oana Roman în mediul online în urmă cu câteva ore.

După o noapte agitată, Oana Roman a revenit pe Instagram și a spus cum se simte mama ei în prezent. Din fericire, Mioara Roman și-a revenit, dar încă a rămas în spital, pentru a fi îngrijită de către medici.

„Împărtășesc cu voi și momentele grele prin care trec, la fel ca orice om. Pentru ca viata nu este mereu lină, din păcate. Mama a trecut printr un moment f dificil ieri, ne am speriat foarte tare! Acum se recuperează și este înspre bine dar este încă la spital și probabil va mai sta o perioada.

Citeste si: Cu ce probleme de sănătate se confruntă fiica Oanei Roman? Vedeta a dus-o de urgență la spital: ”Nu s-a simțit bine”

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Va mulțumesc tuturor pentru multele sute de mesaje și rugăciuni! Pt mine înseamnă enorm pt ca îmi dați putere și nu ma simt singură. Rugați-vă pt sănătatea voastră și a celor dragi pt ca nimic nu contează mai mult decât sănătatea. Va îmbrățișez. 🙏🤗”, a scris Oana Roman în online.

Ce probleme de sănătate are Mioara Roman?

La 82 de ani, Mioara Roman se confruntă cu unele probleme de sănătate destul de serioase. Aceasta are Parkinson, reumatism, dar și diabet. În anul 2021, Mioara Roman a trecut prin mai multe intervenții chirurgicale, când au trebuit să i se scoată un lipom infectat și colecistul.

Anul trecut, fiicele ai au decis ca aceasta să fie internată într-un centru pentru vârstnici, unde beneficiază de condiții de lux.

Aceasta are nevoie în permanență de ajutor, deoarece nu își mai poate folosi mâna dreaptă.

Citeste si: Lecția dură pe care Oana Roman a învățat-o de la mama ei, Mioara Roman: "Mi-a dat una așa peste ceafă!"

„Mama are, la vârsta ei, diverse probleme de sănătate, din păcate. Este la un centru unde este foarte bine îngrijită și face ceea ce are nevoie zilnic, partea de recuperare: gimnastică, kinetoterapie, masaj.

Are o pareză completă la mâna dreaptă și nu o mai poate folosi absolut deloc. Aceste lucruri sunt imposibil de făcut acasă. Centrul e un hotel de patru stele, super luxos”, a spus Oana Roman, la acea vreme, în cadrul unei emisiuni televizate, conform fanatik.ro.